04 / 05 / 2024

Hakem Kuddusi Müftüoğlu, Antalya'da tesettür oteli açtı!

Hakem Kuddusi Müftüoğlu, Antalya'da tesettür oteli açtı!

Türkiye Futbol Federasyonu Üst Klasman Hakemi Kuddusi Müftüoğlu ve kardeşlerine ait Müftüoğlu Limited şžirketi bünyesindeki Uysal Mühendislik tarafından işletilecek olan Adin Beach Hotel, tamamen muhafazakar kesime yönelik hizmet verecek



'Alternatif tatil' ve benzeri adlarla pazarlanan ve sayıları son yıllarda artış kaydeden “tesettür otelleri ” artık yurtdışında yaşayan Türkiye kökenlilere yönelik konseptlerle de gündeme gelmeye başladı. Kardeşleri ile Müftüoğlu Limited şžirketi bünyesinde dört yıldızlı Alaiye Kleopatra ve beş yıldızlı Alaiye Resort&Spa otelin işleticisi olan Türkiye Futbol Federasyonu Üst Klasman Hakemi Kuddusi Müftüoğlu, “tesettür oteli ” olarak işlettiği bu otellerine bir yenisini ekliyor.

UYSAL MÜHENDİSLİK TARAFINDAN

Diğer iki otelinin de işleticisi olan Müftüoğlu Limited şžirketi bünyesindeki Uysal Mühendislik tarafından işletilecek olan Adin Beach Hotel 'in, tamamen muhafazakar kesime yönelik hizmet vereceği belirtiliyor. İlk yıl 10 bin müşteri ağırlamayı hedefleyen Adin Beach Hotel, 12 ay boyunca hizmet verecek. Adin Beach Hotel Genel Müdürü Selim Soylu, Adin Beach Hotel'in alternatif turizme yönelik inşa edildiğini yaklaşık 20 milyon avroya mal olduğunu söyledi.

12 AY AçIK KALACAK

Tesisin 20 bin metrekare alanda kurulduğunu ifade eden Soylu, Adin Beach Hotel, 290 odalı, 12 ay açık, 5 yıldızlı alternatif turizmde hizmet veren bir tesis. Otelin bay bayan özel havuz ve plajlarının yanı sıra ayrı ayrı SPA ve fitness salonları da bulunuyor. Misafir profilimizin yüzde 70'e yakını iç pazar ve gurbetçilerden oluşacak. Onun dışında yurtdışından ise İngiltere, Rusya, Azerbaycan, Hollanda, Fransa ve Avrupa pazarları öncelikli kitlemiz dedi.

BUSİNESS GRUPLARA HİZMET

İlk yıl 10 bin civarında müşteri ağırlamayı hedeflediklerini dile getiren Soylu, Kış aylarında tesisimiz business gruplara hizmet verecek. Otel, bin kişilik salonuyla da kışın kongrelere ev sahipliği yapmayı planlıyor. Aynı zamanda 3 tane de 100 kişilik seminer salonumuz var. Kış aylarındaki hedef doluluk oranımız ise yüzde 50-60 oranındadır diye konuştu.

UYGUN TESİSLER

Muhafazakar kesimin de artık sahilde tatil yapmak istediğini anlatan Soylu, Bu kesimin anlayışına uygun tesisler yapılması lazım. Bu gerçekten yola çıkarak yeni otelimizi muhafazakar kesime yönelik inşa ettik. Muhafazakar diye adlandırdığımız insanların sadece özel hayatları yok. Sosyal ve iş hayatları da var. İş hayatlarında da özel hayatları gibi yaşamak isteyebilirler. O yüzden bu otelimiz onların ihtiyaçlarını karşılamak adına da planlandı. Bugün ülkemize yurtdışından Maria gelip her türlü imkanla tatil yapabiliyorsa, Meryem'de ülkesinde tesettürü ile tatil yapabilmeli şeklinde konuştu.

ORTADOĞU'YA TANITIM ATAĞI

Alternatif turizmdeki gelişmelere yönelik değerlendirmelerde de bulunan Soylu, alternatif otellerin geleceğinin çok parlak olduğunu, bu konseptteki tesis sayısının da hızla artacağını söyledi. Turizmin şimdiye kadar belli konseptte yapıldığına dikkat çeken Soylu, İslami kurallar çerçevesinde tatil yapmak isteyen tüketicinin taleplerinin göz ardı edilemeyeceğini vurgulayarak, Bu yıl bizim tanıtım yılımız olacak. Ortadoğu'ya tanıtım çalışmalarına başlayacağız. şžu anda kazançtan ziyade kendimizi ifade etmekle uğraşıyoruz dedi. çevresindeki insanların otelin doğru bir yatırım olduğunu söylediğini aktarırken turizmcilerin de sektörün çeşitlenmesi açısından alternatif otellere olumlu baktığını dile getirdi. Birçok acente ve tur operatörünün henüz açılmadan otele müşteri getirmek için talepte bulunduğunu anlatan Soylu, Bu sektörün en büyük sorunu paket tur olarak satılmaması. Bununla ilgili profesyonel bir paket yok. Bu eksiklik giderildiği takdirde talep daha da artacak diye konuştu.


Geri Dön