07 / 05 / 2024

Hakkari'de sebze meyve hali yapım çalışmalarına başlandı!

Hakkari'de sebze meyve hali yapım çalışmalarına başlandı!

Halife Derviş Mahallesi'nde Belediye Başkanlığı'na ait arsa üzerine yapılacak olan Sebze ve Meyve halinin iki katlı olacağı, bin 238 metrekare inşaat alana sahip olacağı ve toplam kullanma alanının ise üç bin 354 metrekare olacağı belirtildi...




Hakkari Belediyesi ile DAKA tarafından Hakkari Merkez Halife Derviş Mahallesi'nde şehrin ilk Sebze Ve Meyve halinin yapılması için çalışmalara başlandı.


Halife Derviş Mahallesi'nde Belediye Başkanlığı'na ait  arsa üzerine yapılacak olan  Sebze ve Meyve Halinin  iki katlı olacağı,  bin 238 metrekare inşaat alana sahip olacağı ve  toplam kullanma alanının ise üç bin 354 metrekare  olacağı belirtildi.


 Belediye Başkanlığı ile DAKA tarafından  ortaklaşa yapılacak olan Sebze ve Meyve Hali Projesine ilişkin Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu’ Yaptığı açıklamada “  Kentlerin  temel projelerinden biriside Sebze ve Meyve halidir. Biz Hakkari de göreve başladığımız günden beri  Kentin temel sorunları ile ilgili yaptığımız çalışmalarda belli bir aşamaya geldik. Terminal ihalesi yapıldı ve İnşaat yapımı hızla devam etmektedir. Sebze ve Meyve hali projesi tamamlanmış ve  inşat ihalesine çıkılmıştır.  23.09.2013 tarihinde ihalesi yapılacak olan Sebze ve Meyve Hali İnşaatının yapım startı 2013 yılında verilecektir. Bunun  da tamamlanması ile birlikte temel projelerimizden ikincisini de  başlatmış olmanın mutluluğunu yaşayacağız.


Geriye kalan su ve Kanalizasyon projelerimiz var. Her iki projemizin de bittiğini ifade etmek istiyorum. Yapım ihalelerinin  yapılması için çalışmaların başlatıldığını Saygıdeğer Halkıma ifade etmek istiyorum. İnşallah görev sürem bitmeden önce bu iki  projelerin ihalesini bitireceğiz ve yapım startını vereceğiz” dedi.



Hakkari Belediyesi


Geri Dön