19 / 05 / 2024

hakkari halife derviş mahallesi sebze meyve hali ne zaman tamamlanacak

hakkari halife derviş mahallesi sebze meyve hali ne zaman tamamlanacak

Halife Derviş Mahallesi'nde Belediye Başkanlığı'na ait arsa üzerine yapılacak olan Sebze ve Meyve halinin iki katlı olacağı, bin 238 metrekare inşaat alana sahip olacağı ve toplam kullanma alanının ise üç bin 354 metrekare olacağı belirtildi...

Milli Emlak o ilde 8 taksitle konut imarlı 4 arsa satıyor! 30 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Hakkari Milli Emlak Müdürlüğü, Hakkari ili, Merkez ilçesi, Halife Derviş ve Berçelan mahallelerinde yer alan 4 adet konut imarlı arsayı 8 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Şırnak ve Hakkari'ye doğalgaz müjdesi!

BOTAŞ, iki yıl süreyle Türkiye'nin doğalgaz ağını genişletme çalışmalarına ağırlık verecek. Şırnak gelecek yıl, Hakkari ve Artvin de 2018'de doğalgaza kavuşacak. Öte yandan yenilenebilir enerjide de çalışmalar hızlandırılacak.

Bahreyn Kralı bin İsa Al Halife Nime Koyu'nda arazi ve 3 villa satın aldı!

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin, Bahreyn Kralı Hamad bin İsa Al Halife'nin Şarm eş-Şeyh'teki Nime Koyu'nda arazi ve 3 villa satın almasını onayladığı belirtildi.

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi duble yol oluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, sahil yolu olarak da bilinen Salim Dervişoğlu Caddesi’nde genişletme çalışması yapacak.

Hakkari Merzan'da yol protestosu!

Hakkari’nin Merzan Mahallesi’nde tahrip olan ve belediye tarafından yapılmayan yola mahalle sakinleri barikat kurup trafiğe kapattı.

Halife İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halife İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abulızı Abuduwaılı tarafından 200 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Zeytinburnu'nda kuruldu.

Hakkari'deki yol sorunu 4 yıl sonra aşıldı!

Hakkari’nin Durankaya Beldesi Cumhuriyet Mahallesi’sinde 4 yıldır yaşanan yol sorunu, Hakkari Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı ve Slehi aşiretinin ileri geleni olan Alayı Atlı’nın arsa sahibini ikna etmesiyle giderildi.

Mardin, Şırnak ve Hakkari'deki sağlık kurumları onarılacak!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Yüksekova'da, Hakkari'de, Şırnak'ta, Cizre'de, Nusaybin'de terör saldırılarının yaşandığı yerleşim yerlerindeki sağlık kurumlarının onarılacağını belirtti.

Hakkari'deki altyapı çalışmaları için 2 bin kişi işe alınacak!

Sokağa çıkma yasağının kısmi zamanlı kaldırıldığı Hakkari Yüksekova'da, kamusal altyapının yenilenmesi hizmetlerinde çalıştırılmak üzere 2 bin kişi işe alınacak.

Hakkari'de yıkım çalışmaları başladı!

Hakkari Yüksekova ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı hasar tespit komisyonu tarafından yıkım kararı verilen ev ve iş yerleri yıkılmaya başlandı. Kentte bulunan binlerce kişi ise yıkım kararının durdurulması için İdare Mahkemesi’ne başvuru yaptı.

Van halkından Hakkari'de yıkılan evlere destek!

Sokağa çıkma yasakları kapsamında Hakkari'nin Nusaybin, Cizre, Gever ve Sur İlçeleri'nde yıkılan evler yeniden inşa edilmeye çalışıyor. Rojava Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi Behice Abi, “Van halkı isterse kışa kadar Yüksekova halkının ev malzemelerini hepsini temin eder.'' dedi.

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de bazı okullar ve hastaneler kapatıldı!

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de FETÖ'yle aidiyeti ile irtibatı belirlenen vakıf, dernek, yurt, hastane ve okullar kapatıldı.

Hakkari Selahattin Eyyubi Havalimanı ne zaman açılacak?

Hakkari Yüksekova'da terör saldırıları nedeniyle aylardır hizmet veremeyen Selahattin Eyyubi Havalimanı'nda uçak seferlerinin yeniden başlaması bekleniyor.

hakkari halife derviş mahallesi sebze meyve hali ne zaman tamamlanacak Haberi

hakkari halife derviş mahallesi sebze meyve hali ne zaman tamamlanacak


Hakkari Belediyesi ile DAKA tarafından Hakkari Merkez Halife Derviş Mahallesi'nde şehrin ilk Sebze Ve Meyve halinin yapılması için çalışmalara başlandı.


Halife Derviş Mahallesi'nde Belediye Başkanlığı'na ait  arsa üzerine yapılacak olan  Sebze ve Meyve Halinin  iki katlı olacağı,  bin 238 metrekare inşaat alana sahip olacağı ve  toplam kullanma alanının ise üç bin 354 metrekare  olacağı belirtildi.


 Belediye Başkanlığı ile DAKA tarafından  ortaklaşa yapılacak olan Sebze ve Meyve Hali Projesine ilişkin Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu’ Yaptığı açıklamada “  Kentlerin  temel projelerinden biriside Sebze ve Meyve halidir. Biz Hakkari de göreve başladığımız günden beri  Kentin temel sorunları ile ilgili yaptığımız çalışmalarda belli bir aşamaya geldik. Terminal ihalesi yapıldı ve İnşaat yapımı hızla devam etmektedir. Sebze ve Meyve hali projesi tamamlanmış ve  inşat ihalesine...