28 / 04 / 2024

Haldız İnşaat Fikirtepe proje alanı boşaltıldı!

Haldız İnşaat Fikirtepe proje alanı boşaltıldı!

Haldız İnşaat Fikirtepe'de bir ada ile anlaşmış ve geçen ay gönderdiği tebligatlar ile adanın boşaltımına başlamıştı, Yakın zamanda yıkılması planlanan Haldız İnşaat Fikirtepe projesinde boşaltma işlemleri tamamlandı...




Fikirtepe kentsel dönüşümde önce imzalar, ruhsatlar derken şimdi de yoğun boşaltımlar gözlerden kaçmamakta. Bu boşaltımlar sonucu büyük umutlar ile meraklı ve heyecanlı bir bekleyiş içerisine giren Fikirtepeliler gittikleri yerlere adapte olmaya çalışırken boşaltarak tatlı, acı anıları ile arkada bıraktıkları evleri ve teslim ettikleri firmaların son durumu nedir, adalarında işler ne aşamadadır? Boşaltılan adalarda konutların yıkımı ne zaman yapılacak?


Haldız İnşaat Fikirtepe proje alanı boşaltıldı!



Haldız İnşaat Fikirtepe proje alanı boşaltıldı!



Fikirtepe kentsel dönüşümde önce imzalar, ruhsatlar derken şimdi de yoğun boşaltımlar gözlerden kaçmamakta.  Bu boşaltımlar sonucu büyük umutlar ile meraklı ve heyecanlı bir bekleyiş içerisine giren Fikirtepeliler gittikleri yerlere adapte olmaya çalışırken boşaltarak tatlı, acı  anıları ile arkada bıraktıkları evleri ve teslim ettikleri firmaların son durumu nedir, adalarında işler ne aşamadadır !?


Haldız İnşaat ne zaman yıkım yapacak?


Fikirtepe Haber olarak yetkililer ile kurduğumuz diyaloga her hangi yeni bir bilgi elde edemedik. Özellikle Haldız İnşaat'a imza veren vatandaşlar başta olmak üzere Haldız İnşaat'ın boşalttığı ada çevresinde yaşayan vatandaşların büyük bir merakla beklediği yıkım zamanına yönelik henüz yeni ve net bir tarih belirlenmediği aldığımız duyumlar arasında.


İlk olarak ele aldığımız Haldız İnşaat'ın boşalttığı adadaki boş ve metruk evler çevrede yaşayanlar için büyük bir tehlike saçmaktadır. Evet büyük umut ve belirsizlikle adalarını boşaltan vatandaşlar anılarını da arkada bırakarak anlaştıkları firmaların insafı ile eski evlerini terk ettiler. 


Haldız İnşaat Fikirtepe proje alanı boşaltıldı!



Haldız İnşaat Fikirtepe'de bir ada ile anlaşmış ve geçen ay gönderdiği tebligatlar ile adanın boşaltımına başlamıştı. Haldız İnşaat'ın Fikirtepe'de anlaştığı adanın büyüklüğü yaklaşık 24 dönüm büyüklüğünde ve E-5 karayolundan geçerken göze batan Fikirtepe'nin vitrini konumunda bir bölgede bulunmakta.



Fikirtepe Haber




Geri Dön