03 / 05 / 2024

Halfeti Belediyesi'nden 3.5 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Halfeti Belediyesi'nden 3.5 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Mülkiyeti Halfeti Belediye Başkanlığı'na ait olan fıstıklık ve kayalık kıraç arazi vasfındaki 7 adet arsa toplamda 3 milyon 522 bin 900 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 



Mülkiyeti Halfeti Belediye Başkanlığı'na ait olan fıstıklık ve kayalık kıraç arazi vasfındaki 7 adet arsa satışa sunuldu. Satışa konu olan arsalar için toplamda 3 milyon 522 bin 900 TL bedel isteniyor. 

Halfeti Belediye Başkanlığından:
1 - Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda tapu kayıtları pafta, parsel, m2 si ve muhammen satış bedeli ile geçici teminat ve güvence bedelleri belirtilen gayrimenkulün, 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi uyarınca, (açık artırma) suretiyle satışı yapılmak üzere ihaleye çıkartılmıştır.

Halfeti Belediyesi nden 3.5 milyon TL ye satılık 7 arsa!

2 - Söz konusu gayrimenkullerin açık teklif usulü (açık artırma) satış ihalesi 14.05.2018 Pazartesi günü saat 14.00’de Halfeti Belediyesi toplantı salonunda, Encümen huzurunda yapılacaktır. İhalenin uzaması halinde ihaleye takip eden ilk iş günü saat 10.00’da devam edilir.

3 - İHALEYE GİREBİLME ŞARTLARI:

Belediyemizce yapılacak olan ihaleye katılacak olan gerçek ve tüzel kişilerde aşağıdaki şartlar aranır.

 Halfeti Belediyesi nden 3.5 milyon TL ye satılık 7 arsa!

Yukarıda belirtilen belgeler yarım dosya içerisine konarak Halfeti Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne teslim edilecektir.

4 - İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler, yukarıda belirtilen gayrimenkule ait geçici teminat ve güvence bedeli tutarı parayı (Nakit, Banka Teminat Mektubu ve Devlet tahvili olabilir) 14.05.2018 Pazartesi günü ihale saatine kadar katılıma ait diğer evraklar ile birlikte Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne vereceklerdir. Daha sonraki başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir ve ihaleye katılamayacaklardır.

5 - İhaleye iştirak etmek isteyen gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 100,00.TL karşılığında Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne Müdürlüğünde görebilir ve temin edebilirler. İhaleye katılacakların şartname satın almaları zorunludur. Şartname satın almayan gerçek ve tüzel kişiler ihaleye katılamazlar.

6 - İş bu ihaleye ait tapu masraflarının tamamı, vergi, resim harç gibi tüm kanuni giderler alıcıya ait olacaktır.

7 - Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
 


Geri Dön