29 / 04 / 2024

Haliç Panorama Gaziosmanpaşa'da KYY tarafından inşa ediliyor!

 Haliç Panorama Gaziosmanpaşa'da KYY tarafından inşa ediliyor!

Firma: Kahraman Yapı Yatırımları

Proje: Haliç Panorama

Haliç Panorama Kahraman Yapı Yatırımları ( KYY ) tarafından Gaziosmanpaşa'da yükseliyor. 270 konut ve ticari ünitelerin de yer aldığı Haliç Panorama projesinde teslimler 2015 yılının ilk yarısında yapılıyor...




Kahraman Yapı Yatırımları Gaziosmanpaşa’da  Haliç Panorama  projesine imza atıyor. 270 adet konuttan meydana gelecek olan Haliç Panorama projesinde ticari üniteler de bulunuyor.


Kahraman Yapı Yatırımları’na ait özel bir kentsel dönüşüm projesi olan Haliç Panorama Gaziosmanpaşa Ordu Caddesi'nde, eski binaların yıkımı gerçekleştirilerek yapılıyor. Hak sahipleri ile tüm anlaşmaların tamamlandığı Haliç Panorama projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi avan proje onayında.


2 etaptan meydana gelecek olan Haliç Panorama projesi 5 bin 150 metrekare arsa alanında yükseliyor. Haliç Panorama'da ruhsat Mart ayı içerisinde alınacak.


Yaklaşık 3 ay içerisinde inşaatı başlayacak olan Haliç Panorama projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri tasarlandı. Projede konutların büyüklükleri 55 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor. Haliç Panorama'da teslimler 2015 yılı ilk yarısında yapılıyor. Haliç Panorama projesinde fiyatlar henüz belirlenmedi.



KYY İletişim Bilgileri

Tel : 0 212 615 66 67 

Faks: 0 212 615 66 22

www.kyy.com.tr  

www.halicpanorama.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön