24 / 05 / 2024

Haliç Rezidans projesi!

Haliç Rezidans projesi!

Firma: Krg İnşaat

Proje: Haliç Rezidans

İstanbul'un Alibeyköy-Haliç sınırlarında hayata geçirdiği Haliç Rezidans projesi ile ilgili detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Alibeyköy sınırlarında yükselen  Haliç Rezidans  projesi  Krg İnşaat  girişimi ile hayata geçirildi. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan dairelerin bulunduğu Haliç Rezidans projesi 'nin detaylı bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. 



10 katlı olarak tek blok halinde yükselen Haliç Rezidans projesi 80 adet daireyi barındırıyor. Haliç Rezidans projesi 'nin daire fiyatları: 


Haliç Rezidans projesi fiyat listesi: 


Projede bulunan daireler 170 bin TL ile 550 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Haliç Rezidans projesi 'nde sunulan ödeme seçenekleri şöyle: 


Haliç Rezidans projesi!


Haliç Rezidans projesi ödeme koşulları: 


Haliç Rezidans projesi ödeme bilgilerine göre daire için en az yüzde 25'lik peşinat ödendikten sonra kalan tutar için  banka kredisi kullanılabiliyor. 0 212 627 44 14 numarasından Haliç Rezidans projesi hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. 


Haliç Rezidans projesi 'nde konut sahiplerine fitness center yüzme havuzu, Türk hamamı ve kapalı otopark gibi olanaklar sunuluyor. 1,5 yıl içerisinde sahiplerine teslim edilecek olan Haliç Rezidans projesi ulaşım bilgileri şöyle: 


Haliç Rezidans projesi iletişim: 


Haliç Rezidans projesi adres: Vardar Caddesi, No: 30, Alibeyköy, Eyüp, İstanbul


Haliç Rezidans projesi telefon: 0 212 627 44 14



Telefon: 0 212 627 44 14

Web adresi: halicrezidans.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön