29 / 04 / 2024

Haliç Rezidans Krg İnşaat tarafından yükseliyor! 170 bin liraya 1+1!

Haliç Rezidans Krg İnşaat tarafından yükseliyor! 170 bin liraya 1+1!

Firma: Krg İnşaat

Proje: Haliç Rezidans

İstanbul Avrupa Yakası Haliç'te yeni bir konut projesi inşa ediliyor. Haliç Rezidans Krg İnşaat tarafından yükseliyor. Projede fiyatlar 170 bin liradan başlıyor...



İstanbul Avrupa Yakası Haliç'te yeni bir konut projesi inşa ediliyor.  Haliç Rezidans   Krg İnşaat  tarafından yükseliyor. Eyüp Alibeyköy yolu üzerinde Vardar Caddesi'nde yer alıyor. 


İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Haliç Rezidans projesi U şeklinde tasarlanıyor. 


Haliç Rezidans Krg İnşaat tarafından yükseliyor! 170 bin liraya 1+1!


Hafriyat çalışmalarının başladığı Haliç Rezidans teslimleri 2 sene içinde gerçekleştirilecek. 


Haliç Rezidans fiyatları!


Krg İnşaat tarafından Haliç'te konumlandırılan Haliç Rezidans fiyatları 170 bin liradan başlıyor. Projede minimum fiyat 170 bin lira iken maksimum fiyat 550 bin lira olarak belirlendi.


Haliç Rezidans ödeme planı!


Haliç Rezidans ödemeleri ister peşin ister banka kredisi ile gerçekleştirilebiliyor. 


Alibeyköy'de inşa edilen Haliç Rezidans sosyal olanakları arasında ise fitnes merkezi, yüzme havuzu, Türk hamamı, otopark ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


10 katlı tek bloktan oluşan Haliç Rezidans projesinde avlu etrafında toplanan konutlar çift cepheye hâkim olup hem caddeye bakmakta hem de avlu içine bakıyor. Toplamda 80 konuttan oluşan projede 30 dairenin kullanılabileceği 10 adet kat bahçesi bulunuyor.


Konutların kat yüksekliklerinin 2.80 metre olduğu Haliç Rezidans'ta ayrıca merkezi uydu sistemi de bulunuyor. Ayrıca 7 / 24 güvenlik hizmetinin de bulunduğu Haliç Rezidans'ta alt katlar konutlardan ayrı olarak ticari birim olarak tasarlanıyor. Haliç Rezidans; Maslak’a 15 dakika, Taksim'e 10 dakika, Şişli ve Beşiktaş'a 5 dakika Dolmabahçe tünellerine sadece 2 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


Haliç Rezidans Krg İnşaat tarafından yükseliyor! 170 bin liraya 1+1!


Haliç Rezidans iletişim;


Haliç Rezidans Adres: Vardar Caddesi, No: 30, Alibeyköy, Eyüp, İstanbul

Haliç Rezidans Telefon: +90 212 627 44 14

Haliç Rezidans Web: halicrezidans.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön