21 / 05 / 2024

haliç rezidans projesi

haliç rezidans projesi

KRG İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Alibeyköy'de inşa edilen ve 10 katlı tek bloktan oluşan Haliç Rezidans Alibeyköy teslim tarihi bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Proje, 10 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Haliç Rezidans teslim tarihi!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp'te KRG İnşaat tarafından inşa edilen Haliç Rezidans teslim tarihi 2014 olarak belirlendi. Projede yer alan dairelerin fiyatları 225 bin liradan başlıyor...

Haliç Rezidans projesi!

İstanbul'un Alibeyköy-Haliç sınırlarında hayata geçirdiği Haliç Rezidans projesi ile ilgili detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor...

Haliç Rezidans Konutları!

KRG İnşaat girişimi ile yükselen Haliç Rezidans Konutları hakkındaki detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz...

Kuyaş'tan ABD'ye 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi! Resmen düğmeye basıldı!

Kuyaş Yatırım, ABD'de 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi için resmenb düğmeye bastı. Söz konusu proje için şirket kuruluyor. İşte ayrıntılar...

Haliçport Projesi İBB Meclisi'nde tartışmalara neden oldu!

Haliçport Projesi kapsamında Kasımpaşa’ya inşa edilecek olan 5 bin 773 araçlık otopark projesi İBB Meclisi'nde gerginlik yarattı. İYİ Partili Dr. Suat Sarı, söz konusu projenin israf olduğunu dile getirdi. 

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile yeni bir yaşam başlıyor!

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile bölgeye 2+1'den 5+1 'e kadar 7 farklı alternatifte akıllı evler, 90 mağazalı alışveriş merkezi, cadde dükkanları ve ofisler inşa edilecek.

Haliçport Projesi'ne 4 bin 159 metrekare alan ilavesi!

Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanarak askıya çıkarıldı. Projeye 4 bin 159 metrekare alan daha ilave edilecek. Projeye ilişkin planlara 21 Mart’a kadar itiraz edilebilecek.

17 soruda Asistanbull Rezidans projesi!

Asistanbull Rezidans projesinde toplamda 91 adet daire yer alıyor. İşte 17 soruda Asistanbull Rezidans projesi...

Beyler İnşaat Bey Rezidans projesi!

2018 yılı Mayıs ayında teslimlerin gerçekleşeceği Beyler İnşaat Bey Rezidans projesi 1,5 ay içerisinde satışa sunulacak.

Beyler İnşaat'tan Bey Rezidans projesi geliyor!

Esenyurt Bey Rezidans projesi Beyler İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Bey Rezidans projesinde toplam 290 daire yer alıyor.

We Haliç Ilgın İnşaat projesi!

Ilgın İnşaat'ın We Haliç Evleri projesi 14 blokta 1.600 daireden meydana geliyor...

Haliçport projesi halkın görüşüne açıldı!

Haliçport projesi olarak bilinen İstanbul Haliç Yat Limanları ve Kompleksi projesi, 10 gün süreyle halkın görüşüne açıldı...

14 soruda Sur Yapı Mirage Rezidans projesi!

Sur Yapı Mirage Rezidans nerede yükseliyor? kime ait? alanı kaç metrekare? teslimler ne zaman yapılacak? İşte 14 soruda Sur Yapı Mirage Rezidans projesi...

Çiçek Rezidans projesi Kocaeli Yuvacık'ta hayat bulacak!

Bizim Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Mamikler İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçireceği yeni projesi Çiçek Rezidans'ı tanıttı. İşte Hamzaoğlu'nun o yazısı...

Haliçport projesi kaderini bekliyor!

Halis’te kamuoyunda Haliçport olarak bilinen “Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi”nin için Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) süreci başlamış, geçtiğimiz ay da TMMOB’ya bağlı 4 oda, projeye ilişkin imar planlarına dava açtıklarını açıklamışlardı.

Haliçport projesi için ÇED süreci başladı!

Osmanlı’dan günümüze kadar ulaşmış ve deniz taşımacılığında önemli bir üretim noktası olmuş Haliç tersanesinde inşa edilecek Haliçport projesi için ÇED süreci başladı.

haliç rezidans projesi Haberi

haliç rezidans projesi

Haliç Rezidans Alibeyköy teslim tarihi haberimizde bulunuyor. Proje, 10 katlı tek bloktan meydana geliyor. 


İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipelrinin bulunduğu Haliç Rezidans Alibeyköy projesinde; sauna, fitness merkezi, yüzme havuzu, kapalı otopark ve Türk hamamı bulunuyor. 


Haliç Rezidans Alibeyköy iletişim bilgilerine göre projeye 0 212 627 44 14 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Haliç Rezidans Alibeyköy teslim tarihi!


Haliç Rezidans Alibeyköy teslim tarihi 2014 olarak belirlendi.


Haliç Rezidans Alibeyköy Evleri, Alibeyköy'de Vardar Caddesi üzerinde yükseliyor. Haliç Rezidans Alibeyköy projesinde toplamda 80 konut bulunuyor.


Vardar Caddesi, No: 30, Alibeyköy, Eyüp, İstanbul


Telefon: 0 212 627 44 14

Web adresi: