05 / 05 / 2024

Halis Toprak Cannes'teki evini sattı!

Halis Toprak Cannes'teki evini sattı!

Türkiye'nin önde gelen işadamlarından olan ve gündemden inmeyen Toprak Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Halis Toprak, Cannes'teki lüks evini sattı



18 Temmuz 2009'da Kuşadası'ndaki yazlığında sade bir törenle 17 yaşındaki Nazlıcan Tagizade ile dünya evine giren Halis Toprak'ın evlilik haberini ilk benim sayfamdan öğrenmiştiniz. Aylarca konuşulan bu haberin yankıları hâlâ sürerken TMSF ile problemler yaşayan Halis Ağa, balayını iptal etmişti. Daha sonra genç eşini alarak geciken balayını tamamlamak için Fransa'nın festivaliyle ünlü sahil kenti Cannes'a gitmişti. Çift balaylarını Toprak'ın Cannes'daki 2.4 milyon euro değerindeki deniz manzaralı 240 metrekarelik dairesinde geçirmişti. Balayına eşi Halis Bey'le giderken sadece Habertürk'ün görüntülediği Nazlıcan Toprak, Türkiye'ye kolunda pırlantalı bir saat ve parmağında bir tektaş yüzükle döndü. Duyduğuma göre, Halis Ağa''nın evlilik hediyesi olarak aldığı söylenen bu hediyelerden baldızı da nasiplenmiş. Ağalığın hakkını veren Halis Toprak, eşine aldığı pırlantalı saatten bir tane de baldızına almış.

NAKİT SORUNU ÇÖZÜLDÜ
Bu arada Halis Ağa'nın, Cannes'daki 2.4 milyon Euro değerindeki evini el altında sattığını duydum. Satış fiyatını öğrenemedim ama şu sırala ekonomik sıkıntı çeken Ha Toprak'ın nakit problemine yardımcı olduğuna eminim. Cannes'ın en gözde cadde olan Boulevard de la Croite'teki deniz manzaralı daire Cannes Film Festivali'nin de yapıldığı Festival Sarayı'yla aynı caddede yer alıyor. Toprak'ın evinin hemen arkasında ise rahmetli Sakıp Sabancı'nın rezidansı var.

Ünal Demirkaya/Habertürk

Sarıkamış'taki otele yoğun ilgi!

Öte yandan Halis Ağa'nın, genç eşiyle tanıştığı Sarıkamış'taki otelde talep patlaması yaşanıyor. İşadamı Halis Toprak'ın, kendisinden 54 yaş küçük eşi Nazlıhan Toprak ile tanıştığı Sarıkamış'taki Toprak Otel, borç içindeki holdingin en çok gelir getiren işletmesi. Toprak Holding'e, TMSF tarafından el konulduktan sonra CEO olarak atanan Ahmet Müfit Cengiz, Halis Ağa'nın evliliğiyle otelin cazibesinin arttığını ve mart sonuna kadar tamamen dolu olduğunu bildirdi. Erken rezervasyonla 4 ayda kasasına 3 milyon TL girdi.

Sultan Uçar/Habertürk


Geri Dön