14 / 05 / 2024

Halk Bankası'ndan şok karar! İş dünyasına özel kampanya geldi! Paraf Kart ile harcamalarınıza 500 TL ParafPara!

Halk Bankası'ndan şok karar! İş dünyasına özel kampanya geldi! Paraf Kart ile harcamalarınıza 500 TL ParafPara!

Kamu bankaları arasında yer alan Halk Bankası'ndan son dakika bir kampanya geldi. Bankadan gelen bilgilere göre; bu kişilere 500 TL ParafPara verilecek.



Kazanılan ParafParalar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılan gün sonu işlemi aracılığıyla banka sistemine ulaştıktan bir sonraki gün müşterinin hesabına yükleniyor. ParafPara kazanılan kartın kullanılması durumunda ödülün o karta yansıtılacağı belirtiliyor.

Kampanyadan kazanılan ParafParalar, tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilecek. Ancak ParafPara kullanımıyla yapılan işlemlerin iptal ve iade işlemlerinin kampanyaya dahil olmadığına dikkat çekiliyor. Ayrıca, kazanılan ParafParaların son kullanım tarihinin 14 Temmuz 2023 saat 21:59 olduğu ve kullanılmayan ParafParaların 15 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacağı bilgisi de kampanya koşulları arasında yer alıyor.

Türkiye Halk Bankası, iş dünyasının ihtiyaçlarına özel olarak düzenlediği bu kampanya ile müşterilerine avantajlı bir fırsat sunuyor. İşletmeler, harcamalarıyla birlikte ParafParalarını biriktirerek, daha sonraki işlemlerinde kullanabilecek ve bu şekilde ekonomik kazanç elde edebilecekler.


Geri Dön