01 / 05 / 2024

Halk GYO Beşiktaş binasının 2022 değeri açıklandı!

Halk GYO Beşiktaş binasının 2022 değeri açıklandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Beşiktaş binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Beşiktaş binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Beşiktaş binası ile ilgili detaylar ve değeri...



Halk GYO Beşiktaş binasının parsel alanı 267,53 metrekare olarak belirlendi. Bina, bodrum kat, zemin kat, asma kat ve 3 adet normal kattan oluşuyor. Binanın bodrum katı 250 metrekare, zemin katı 250 metrekare, asma katı 154, terası 66 metrekare, 1. 2. ve 3. katlarda 189 metrekare kullanım alanına sahip. Terras hariç, bina toplam olarak 1.221 metrekare kullanım alanına sahip. 

Halkbank Beşiktaş şubesi olarak kullanılan bina, Orta Bahçe Caddesi, No: 6 adresinde bulunuyor. 

Halk GYO Beşiktaş binasının 2022 değeri açıklandı!

Halk GYO Beşiktaş binasına, bölgenin ana arter niteliğindeki Barbaros Bulvarı üzerinde Levent-Beşiktaş istikametinde ilerlenerek Beşiktaş'a gelindiğinde e Dolmabahçe istikametinde Beşiktaş Caddesine bağlanılarak yaklaşık 150 metre ilerlenip, sağa Orta Bahçe Caddesi'ne sapılarak ulaşılabiliyor. Bina, Orta Bahçe Caddesi'ne girildiğinde 50 metre ileride sağ tarafa yer alıyor. 

Halk GYO Beşiktaş binasının KDV hariç toplam yasal satış değeri 82 milyon Türk Lirası; KDV dahil toplam yasal satış değeri ise 96 milyon 760 bin Türk Lirası olarak belirlendi. 

Binanın kira bedeli ile 277 bin Türk Lirası olarak açıklandı. 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde yer alan İstanbul İli Beşiktaş İlçesi merkezli "Beşiktaş Binası"na ait 2022 yılsonu değerleme raporu ektedir.

Değerleme raporu için tıklayın

Halk GYO İzmir Konak 1 binasının değeri ne kadar oldu? 

Halk GYO Etiler binasının değeri belli oldu! 

Halk GYO, 2022'nin ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti? 

 


Geri Dön