02 / 05 / 2024

Halk GYO, İFM'de geri sayımı başlattı!

Halk GYO, İFM'de geri sayımı başlattı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde yer alan yaklaşık 33 bin metrekarelik arsası üzerinde hayata geçireceği karma projesi için yapı inşaat ruhsatını aldı.



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde (İFM) yer alan yaklaşık 33 bin metrekarelik arsası üzerinde hayata geçireceği karma projesi için yapı inşaat ruhsatını aldı. 


34 ve 46 katlı iki ofis kulesi ile 8'er katlı üç ticari binanın yer alacağı ve toplam inşaat alanının yaklaşık 410 bin metrekare olacağı karma projenin tamamlanmasıyla birlikte Halk GYO, gayrimenkul portföy büyüklüğünün 4 milyar TL seviyesine yaklaşmasını bekliyor. 


Halk GYO ofis kuleleri için aynı zamanda çevre dostu binalarda dünya genelinde geçerli standart olarak kabul edilen ve Amerika Birleşik Devletleri Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen, LEED yeşil bina standardı altında 'Gold' sertifikası alınması hedefleniyor. İnşaat ruhsatı beklenen konut projesinin de 2015 yılında temelinin atılması hedefleniyor.


Sabah



 


Geri Dön