12 / 05 / 2024

Halka arz furyası son mu buluyor? 

Halka arz furyası son mu buluyor? 

Pek çok yatırımcı tarafından yakından takip edilen halka arzlar gündemden düşmezken bu furyanın son bulup bulmayacağı da merak ediliyor. Peki halka arz furyası son bulacak mı?



Pek çok yatırımcı tarafından yakından takip edilen halka arzlar gündemden düşmezken söz konusu bu furyanın son bulup bulmayacağı da merak ediliyor. Borsafilozofu kullanıcı adını kullanan Borsa Filozofu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "#surgy Sur Tatil Evleri halka arzı ilk günde tavan bozdu" dedi.

Peki halka arz furyası son mu buluyor? 

Borsafilozofu kullanıcı adını kullanan Borsa Filozofu, resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/borsafilozofu'ndan yaptığı paylaşımda "Halka arz furyası son mu buluyor?" diyerek "#surgy Sur Tatil Evleri halka arzı ilk günde tavan bozdu. Son zamanlarda yüksek piyasa değerine sahip GYO şirketleri arz onayı aldı. #avpgy Borsa tarihinin 2. büyük halka arzı olan Avrupakent GYO talep toplamaya devam ediyor. Katılacak mısınız? sorusunu sordu.

İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı...

Halka arz furyası son mu buluyor?
#surgy Sur Tatil Evleri halka arzı ilk günde tavan bozdu. Son zamanlarda yüksek piyasa değerine sahip GYO şirketleri arz onayı aldı.

#avpgy Borsa tarihinin 2. büyük halka arzı olan Avrupakent GYO talep toplamaya devam ediyor. Katılacak mısınız?

 

Vatandaşlara "#avpgy Borsa tarihinin 2. büyük halka arzı olan Avrupakent GYO talep toplamaya devam ediyor. Katılacak mısınız?" diye soran Borsa Filozofu, bir sonraki paylaşımında şu ifadeleri kullandı"Avrupakent GYO halka arzına katılmayacağım. Küçük yatırımcı batma eşiğinde olan gayrimenkul şirketlerinin borcunu ödeyecek finans kaynağı değildir."

Peki söz konusu durum için vatandaşlar ne diyor? İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımına gelen yorumlar...

"Kurumsallara para kazandıracak halim yok"

Kurumsala dağıtım yapılan 

"Sur Yapı'yı görünce korktum"

 

 

"Son bulması lazım"

 

"Katılmadım, katılmayacağım, fiyat istikrarı yok"

 

 

 

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

Çatalla kiracısına saldıran ev sahibinin 25 yıl hapsi istendi!

Halka arzlar, faizler piyasayı nasıl etkiledi? 2024 yatırımcılar için daha mı iyi olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön