15 / 05 / 2024

Halkalı Capital Tower'da metrekare birim fiyatı 5 bin 286 lira!

Halkalı Capital Tower'da metrekare birim fiyatı 5 bin 286 lira!

Firma: Mutlu İnşaat, Miltaş İnşaat, Uzman İnşaat

Proje: Capital Tower

İstanbul’un yeni “ticaret, finans ve turizm bölgesi” ilan edilen Basın Ekspres Yolu’nda yükselen Capital Tower, çevresinin ve sınıfının en seçkin ofis binası olmaya aday...



İş hayatı değişiyor. Sadece “çalışmak” için yaratılan sistemler günümüz dünyasında artık çalışmıyor. Verimlilik düşüyor, ofisler köhneleşiyor. Artık herkes biliyor; sürdürülebilir başarıyı “hareket ve motivasyon” tetikliyor. Capital Tower, değişen iş hayatının dinamiklerine uygun bir ofis binası. İş temposunu sağlıklı yaşam ve sosyal hayatla buluşturuyor. Sunduğu kolaylık ve konfor ile motivasyon ve verimliliği artırıyor. 



İş hayatındaki yeni hareketin merkezi: Capital Tower

İstanbul’un yeni “ticaret, finans ve turizm bölgesi” ilan edilen Basın Ekspres Yolu’nda yükselen Capital Tower, çevresinin ve sınıfının en seçkin ofis binası olmaya aday. Toplam 9550 m2 alan üzerinde inşa edilen ve toplam inşaat alanı 35.000 m2’yi bulan Capital Tower, 16 katta verimli ve konforlu bir ofis hayatı sunuyor.



Merkezi konumuyla iş hayatında kolaylık başlıyor…

Capital Tower, İstanbul’un iki ana arteri olan TEM ve D100(E5) otoyollarının tam ortasında yer alıyor. Metro ve metrobüs hattına yakınlığıyla da İstanbul’un 4 bir tarafına ayağınıza getiren Capital Tower, İstanbul Atatürk Havalimanı’na sadece 6 km. uzaklıkta bulunuyor.

Yanı başındaki alışveriş ve yaşam merkezleri,  Hürriyet gazetesi ve Star Gazetesi gibi prestijli kurumlar, 5 yıldızlı oteller ve lüks konut projeleri, CNR ve Tüyap Fuar Merkezleri, çevrenizde ayrıcalıklı bir dünya yaratıyor.



Ayrıcalıklarıyla iş hayatında konfor başlıyor.

Giriş katında, şirketinizin ayrıcalığını hissettiren, 7.60 m kat yüksekliğine sahip lobi resepsiyon, araç kiralamadan ofis temizlik organizasyonuna kadar concierge hizmetleri sunuyor. Ayrıca Capital Tower’ın giriş katında, zemin katta 4 adet showroom-mağaza yer alıyor. Her biri 900 m2 büyüklüğündeki mağazalar, 7.60 m. kat yüksekliği ile ara kata da olanak veriyor.


Toplam 11 kattan oluşan standart ofis katları, verimli çalışma alanları sunuyor. Her katta ihtiyaç duyulduğunda birleştirilebilen, 126,7 m2 ile 248 m2 arasında değişen büyüklüklerde 8 ofis yer alıyor. Gün ışığının verimlilik ve motivasyon üzerindeki etkisi düşünülerek planlanan bu katlardaki her ofis, dışarıya cephesiyle güneşin pozitif enerjisini içeriye taşıyor. 


Capital Tower’ı şirketiniz için ayrıcalıklı, çalışanlarınız için değerli yapan en önemli özelliklerden biri de, her katta bulunan kat bahçeleri. Ofisinizden sadece birkaç adım ötedeki bu bahçeler, birkaç dakika içinde sizi ve çalışanlarınızı rahatlatıyor. 



Avantajlarıyla iş hayatında keyif başlıyor.

Yeni iş anlayışına göre tasarlanan Capital Tower’da çalışanların verimliliğini artıracak tüm detaylar düşünülmüş durumda. 1.bodrum katta bulunan kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi ve spa’da sporunuzu yapabilir, buhar banyosu, sauna ve Türk hamamının tadını çıkarabilir, bay-bayan kuaför, kuru temizleme-terzi hizmetlerinden yararlanabilir, Lobby katında yer alan 180 m2’lik toplantı odasını büyük ve önemli toplantılarınız için kullanabilirsiniz.

Her 50 m2 ofis için 1 araçlık otoparkın ayrıldığı Capital Tower’da yeni iş hayatının keyfini süreceksiniz.

Restoranlar, kafeler ve daha zengin bir sosyal yaşam…


Capital Tower’ın 1. bodrum katı ve teras katında yer alan restoranlar ve kafeler, size ve çalışanlarınıza zengin bir sosyal hayat getiriyor. İş yemeklerinden gün içindeki keyifli molalara kadar, şirketiniz gurme lezzetler ve ayrıcalıkların tadını çıkarıyor.


Altyapısıyla iş hayatında teknoloji başlıyor.

Capital Tower’ın tüm teknik altyapısı, çağın gereklerine uygun teknolojilerle, dikkatlice düşünülerek tasarlanmıştır. Mimar Ercan Sarı’nın büyük övgü toplayan bu başarılı projesi, konusunda uzman firmaların danışmanlığında, üstün bir teknolojik alt yapı ile gerçekleştirilmektedir. Ofisiniz ve iş hayatınız için sürekli güven ve güç anlamına gelen ve uluslararası standartları yerine getiren bu teknolojik altyapı, en ileri inşaat sistemleri, mekanik, elektrik, güvenlik ve otomasyon sistemlerinin entegrasyonundan oluşmakta ve Capital Tower’ı  “akıllı bina”ya dönüştürmektedir.


Capital Tower’e güç veren konsorsiyum

Capital Tower, Mutlu, Miltaş ve Uzman İnşaat işbirliğiyle inşa edilmektedir. Gayrimenkul sektörünün kendisini kanıtlamış deneyimli 3 markasının bir araya gelmesiyle oluşan bu konsorsiyum iş hayatındaki bu büyük hareketin arkasındaki güçtür. 


2013’ün Mart ayında işletmeye açılacak olan  Capital Tower  ile siz de tanışın. İş hayatındaki yeni hareketi bugünden yakalayın.


Capital Tower Satış Ofisi: Halkalı Merkez Mahallesi, Basın Ekspres Yolu No:9 Halkalı / İstanbul

Tel: 0212 471 47 00 / 471 47 24 



projeye sor



Geri Dön