02 / 05 / 2024

Halkalı Miks’te ticari birimlerin metrekaresi 2 bin 900 TL!

 Halkalı Miks’te ticari birimlerin metrekaresi 2 bin 900 TL!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Halkalı Miks Ticari Proje

Dumankaya İnşaat’ın Halkalı'da hayata geçirdiği Dumankaya Miks’te yer alan ticari alanların metrekaresi 2 bin 900 TL’den başlıyor



 

Dumankaya İnşaat projesi olan ve Türkiye’nin en büyük fuar ve eğlence alanı Temapark ve Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanı başında bulunan Dumankaya Miks projesinde yer alan 79 ünitenin 24′ü 21 Haziran’da ihale ile satışa sunuldu. 

657 suit dairesi ve ticari alanları ile tümüyle bölge ihtiyaçlarına yönelik birimleri içeren Dumankaya Miks projesinde eczane, medikal, poliklinik gibi sağlık ünitelerinin yanı sıra banka, GSM şubeleri, yeme/içme, güzellik merkezi ve kitapevi gibi toplam 24 ticari alan ihale yoluyla satıldı. Büyüklükleri 26,62 metrekare ile 319,45 metrekare arasında değişen ticari ünitelerin fiyatları 319 bin lira ile 2 milyon 700 bin lira arasında değişiyor. 

Ünitelerin metrekare birim fiyatının 2 bin 900 liradan başlangıç gösterdiği Dumankaya Miks  projesinde işyeri sahibi olmak isteyen ödemeyi peşin yapabileceği gibi dilerse yüzde 50'sine kredi çekebilecek. Peşin ödemede yüzde 5 indirim yapılacak. 

Dumankaya Miks projesi içerisinde yer alan eczane, medikal, poliklinik gibi sağlık üniteleri, banka, GSM şubeleri, yeme/içme, güzellik merkezi ve kitapevleri gibi ticari alanları sayesinde bölgede büyük bir ihtiyacı karşılayacak. Proje ayrıca konumu itibariyle bölgede ki ilk ve tek AVM olma özelliğini taşıyor.  

Dumankaya Miks, Atatürk Havaalanı, metro,  Marmaray  ve yeni yapılacak TEM bağlantı kavşağına yakınlığı ile ulaşım açısından da kolaylık sağlıyor.



444 7 222

http://www.dumankaya.com/

Gülay ODABAŞI



projeye sor



Geri Dön