02 / 05 / 2024

Halkalı´nın ilk oteli Avrupa Konutları Atakent 3´te yapılacak!

Halkalı´nın ilk oteli Avrupa Konutları Atakent 3´te yapılacak!

Günün ilk bombası Avrupa Konutları´ndan...



Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları Atakent 3 bünyesinde 125 odalı 4 yıldızlı otel inşa edeceklerini söyledi.

Türkiye´nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com ´a özel açıklama yapan Çetinsaya, "Projemizde 15 bin metrekare alanlı 4 yıldızlı otel olacak. Ayrıca İstinye Park tarzı bir de çarşı yapacağız. Yaklaşık 20 dükkanlık çarşı otelin sağında ve solunda yer alacak. Projeyle bütünleşecek. Ama giriş çıkışları farklı olacak" dedi.
 
Projenin satış ofisinin inşaatını Eylül sonunda bitireceklerini söyleyen Süleyman Çetinsaya,  Kasım ayında ise satışa başlayacaklarını kaydetti.
 
"Kazandıran şirket" olmaya özen gösterdiklerini hatırlatan Süleyman Çetinsaya, "Özellikle ilk etabı cazip fiyatlarla satacağız. Her etap satışa çıktıkça, önce alanların kazançlı çıkacağız bir fiyatlama modeli üzerine çalışıyoruz" diye konuştu.
 
Süleyman Çetinsaya Avrupa Konutları Ispartakule 2 projesinde de çalışmaların devam ettiğini,  ikinci etabı Güner İnşaat ve Fideltus ile ortak yapacaklarını, tüm organizasyonun Avrupa Konutları´nın üzerinde olacağını vurguladı.

Tebernüş Kireçci

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön