28 / 04 / 2024

Halkalı Soyak Park Aparts ulaşım!

Halkalı Soyak Park Aparts ulaşım!

Firma: Soyak Yapı

Proje: Soyak Park Aparts

Halkalı Soyak Park Aparts ulaşım adres ve kroki bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Soyak Park Halkalı projesinde yaşam bu yaz Ağustos ayında başlıyor...




Soyak Yapı tarafından inşa edilen Soyak Park Aparts projesi İstanbul Halkalı bölgesinde hayata geçiriliyor. Soyak Park Aparts Halkalı 2 etap olarak inşa ediliyor. Halkalı Soyak Park Aparts ulaşım ve adres bilgileri haberin içerisinde yer alıyor.


Soyak Park Aparts Halkalı projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks konut tipleri bulunuyor. Soyak Park Halkalı'da 1.121 adet konut mevcut. Soyak Park Halkalı teslim tarihi 2013 Ağustos olarak belirtiliyor.


23 bin 142 metrekare inşaat alanına sahip olan Halkalı Soyak Park projesinde yüzme havuzu, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, fitness center, sauna, buhar banyosu, çocuk oyun alanları yer alıyor.


Soyak Park Halkalı daire fiyatları 111 bin 500 TL'den başlıyor. Soyak Park Halkalı ödeme planı kapsamında aylık taksitler 1 yıl sonra başlıyor. Soyak Park Aparts ödemeleri yüzde 1 peşinattan sonra, kalan tutarı 108 ay eşit taksitlendirilerek yapılıyor.


Halkalı Soyak Park Aparts ulaşım!


Halkalı Soyak Park adres bilgileri : Altınşehir İstanbul Caddesi Küçükçekmece/İstanbul  


Halkalı Soyak Park Aparts ulaşım için krokiyi inceleyebilirsiniz.


Halkalı Soyak Park Aparts ulaşım!


Halkalı Soyak Park iletişim bilgileri 

Telefon: 444 0 795

Web adresi: www.soyak.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön