Ekonomi

Halkbank promosyon ne kadar 2022?

Halkbank ne kadar promosyon veriyor, Halkbank promosyon ne kadar 2022? şeklindeki soruların yanıtları aranıyor. İşte detaylar!Promosyon başvurusu yapmayan emekliler için iyi haber

Halkbank promosyon miktarları emekliler tarafından araştırılmaktadır. Promosyon başvurusu yapmayan emekliler için iyi haber. Bankaların promosyon süreleri uzatıldı. Vatandaşlar kamu bankalarından Halkbank promosyon miktarını araştırıyor. İşte Halkbank promosyon ne kadar 2022? sorusunun araştırılan yanıtı…

EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİNDEN KİMLER YARARLANABİLİR?

Emekli maaşını Halkbank aracılığıyla alan ya da maaşını Halkbank’a transfer edecek tüm SGK emeklileri, maaşlarını 3 yıl boyunca Halkbank aracılığı ile alma taahhüdü karşılığında promosyon ödemesinden faydalanabileceklerdir. Emekli maaşını aynı bankaya transfer edecek olan emeklilerin ilk maaşlarının Halkbank’a yatması durumunda promosyon ödemesi yapılabilecektir.

HALKBANK PROMOSYON NE KADAR 2022?

Halkbank promosyon miktarının ne kadar olduğu sık sorulan sorular arasında yer alıyor. Halkbank 1.500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL verirken, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlara, 625 TL, 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alan kişilere de 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapmaktadır.

HALKBANK PROMOSYON ÖDEMESİNE NASIL BAŞVURULUR?

Promosyon ödemesine dair başvurularınızı; tüm Halkbank şubelerinden, Bank24 ATM’lerimizden, 0850 222 92 62 Halkbank emekli hattı ile ya da Halkbank İnternet Şubesi'nden yapılabilir.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR?

SGK emeklileri yani Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan emekliler;

- 1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL alırken,

- 1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL alırken,

- 2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL tutarında promosyon ödemesi almaktadır. Bunun yanı sıra maaşlarını Ziraat Bankasından 3 yıl boyunca almayı taahhüt edenlere peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır.

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Emekli aylıklarını Ziraat Bankası ile alan vatandaşlar promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Ziraat Bankası aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları halinde promosyon ödemelerinden yararlanabilir.

Promosyon ödemesine dair başvuruları;

DenizBank promosyon ücreti ne kadar?

Ziraat Bankası promosyonu ne kadar 2022? Ziraat Bankası promosyon nasıl bakılır?

Akbank maaş promosyonu ne kadar? Akbank promosyon süresi ne kadar?