03 / 05 / 2024

Halkbank'tan ard arda kampanya! O paralar geri ödenecek

Halkbank'tan ard arda kampanya! O paralar geri ödenecek

Bankaların gerçekleştirdiği kampanyaların arasına Halkbank'tan da muhteşem bir ilan yapıldı. Alışverişlerinizi eğlenceli hale getirecek kampanyada müşterilerine 400 TL para iade kampanyasını başlattı. Peki para iadesi neye göre yapılıyor? İşte detaylar.



HARCARKEN KAZANDIRAN KAMPANYA

Son senelerde çıkan enflasyon ile beraber bankalar aracılığı ile devamlı kampanyalar ilan edilmeye devam ediliyor. Bankalar aracılığı ile açıklanan birçok kampanya ile beraber geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara müjdeli haberler geliyor.

Müşterilerine kampanyalar ile avantaj sunan bankalar kredi, kredi kartı, nakit avans ve daha birçok kampanyanın altına imza atıyor. Halkbank aracılığı ile başlatılan kampanya mahiyetince  puan sistemi ile müşterilerine katkı kampanyası başladı. Tüketicilere katkı avantajı başlatan Halkbank, Paraf Kart üzerinden ard arda kampanyalar ilan edilmeye devam ediyor.

Kampanya mahiyetince alışveriş yapan müşteriler Paraf Para elde edebilecek. Halkbank vesilesi ile alışveriş yapan müşterilerine harcarken kazandıran kampanyaya müdahil olanlara 400 TL bedelinde Paraf Para hediyesi verecek.

Halkbank tan ard arda kampanya! O paralar geri ödenecek

2000 TL'YE KADAR GERİ ÖDEME

Halkbank aracılığı ile başlatılan kampanya ile beraber müşterilere en az 400 TL, en çok ise 2000 TL bedelinde iade yapılıyor. Kampanyadan yararlanmak için ilk olarak başvuru yapmanız gerekir.

Halkbank'tan ard arda kampanya! O paralar geri ödenecek


Geri Dön