28 / 06 / 2024

Halkbank'tan bomba atak! İşte bu kadar parayı geri ödemesiz veriyor!

Halkbank'tan bomba atak! İşte bu kadar parayı geri ödemesiz veriyor!

Halkbank, İhtiyacı olan herkesin yüzüne gülüyor, Bankası le çalışanlara büyük kıyak yapan banka Faizsiz kredi sunarak kampanyanın da daha çok merak edilmesini sağladı Biz de bu haberimizde detayları paylaştık. İşte detaylar...



Halkban bu kampanya ile tarihe geçecek

2023 yılında bankalar ard arda büyük kampanyalar yaparak müşteri cekmeye çalışıyor. Ama Halkbank öyle bir kampanya yaptı ki üstüne daha ne yapılabilir merak konusu. sıfır faizli hemde 6 ay ödemesiz 225 bin TL destek müjdesi verildi. Halkbank bu kampanya ile ismini tarihe yazdırırken bir yandan da potansiyelini çok genişleteceğe benziyor.


Başlatılan kampanya ile beraber kadın girişimcilerinin istihdam olanağı artacak. Kadın girişimcilerine yönelik başlatılan kampanyanın hedefi ise rahatlık sağlamaktan geçiyor. 0 Faiz ve 6 ay ödemesiz kampanya ile beraber kadın girişimcilere geniş fırsatlar arz ediliyor. Kendi işinin patronu olmak isteyenler için ayrıntılar açıklandı.
 Faizsiz geri ödeme ayrıntısıyla girişimci kadınlar soluğu bankada aldı.

Halkbank aracılığı ile verilen faizsiz krediden yararlanabilmek için gerekli olan koşulların yerine getirilmesi gerekiyor. Peki bu kampanyadan yararlanabilmek için gerekli olan koşullar nelerdir?

Halkbank tan bomba atak! İşte bu kadar parayı geri ödemesiz veriyor!
6 ay ödemesiz sıfır faizli kampanya şartları!

İş kurmak isteyen, kendi işinin patronu olmak isteyen ve girişimci olan kadın vatandaşlarımıza Halkbank'tan harika haber geldi. Sıfır faizli kredi olanağı  ile birlikte 6 ay ödemesiz inanılmaz fırsatlar sunuluyor. İşte 6 ay ödemesiz ve faizsiz kredinin şartları;


Geri Dön