04 / 05 / 2024

Halkbank'tan emniyet mensuplarına özel konut kredisi!

Halkbank'tan emniyet mensuplarına özel konut kredisi!

Polis haftasında her yıl kamu ve özel bankalar emniyet teşkilatı mensubu polisler için düşük faizli kredi kampanyaları düzenliyorlar.  Halkbank bu yıl da ''Kredi 155 İhtiyaç Kredisi' kampanyasını başlattı.



Polis haftası her yıl 10 Nisan tarihinde kutlanmakla beraber genellikle düzenlenen kredi kampanyaları 30 Nisan tarihine kadar devam ediyor. Polis haftası sebebi ile  her yıl kamu ve özel bankalar emniyet teşkilatı mensuplarına özel kredi imkanı sunuyorlar. Bu yıl da Halkbank emniyet mensuplarına özel konut kredisi kampanyası başlattı. 

Halkbank'ın başlattığı ''Kredi 155 İhtiyaç Kredisi'' emniyet görevlilerine özel bireysel ihtiyaçları için 50 bin TL'ye kadar 48 ay kadar vadelendirme imkanı sağlıyor. 

Tutar ve Ödeme Koşulları
50 bin TL kredinizi aylık bin 472,51 TL taksit tutarı ile 48 ay vade ve  262,50 TL tahsis ücreti ödeyerek, yüzde 1,26 faiz oranı ile alma imkanınız olabiliyor. Ya da, aynı tutarı tahsis ücreti ödemeden, 48 ay vade ve bin 495,22 TL’lik taksit tutarlarıyla, yüzde 1,32 faiz oranıyla da kredi kullanılabiliyor. 

Halkbank tan emniyet mensuplarına özel konut kredisi!

Yıllık toplam maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti ve vergileri kapsamakta olup örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır. Kampanya kapsamında en fazla 50 bin TL kredi kullanılabiliyor. 


Geri Dön