Kent Haberleri

Halkbank'tan gençlere bayram ettirecek müjde! Başvuru şartlarını karşılayan herkes 400 bin TL kredi alacak!

Halkbank yeni kredi kampanyasını duyurdu. Üniversitelerin fakültelerinden veya yüksekokullarından mezun olan ve en az 2 sene iş deneyimi bulunan cesur girişimcilere Halkbank, 400 bin lira kredi desteği veriyor. İşte detaylar...Halkbank yeni kredi kampanyasını duyurdu

Halkbank, girişimci kredisi başlığı altında Halk Girişimci Kredisi, Cesur Girişimci Kredisi ve Genç Girişimci Kredisi gibi krediler veriyor. Halkbank yeni kredi kampanyasını duyurdu. Üniversitelerin fakültelerinden veya yüksekokullarından mezun olan ve en az 2 sene iş deneyimi bulunan cesur girişimcilere Halkbank, 400 bin lira kredi desteği veriyor.

Kendi iş yerini açmak isteyen gençler için hayat geçirilen Cesur Girişimci Kredisi, Halkbank’ın sağladığı altı krediden yalnızca biri. Halk Bankası, üniversite mezunu olan ve kısa bir iş tecrübesi olanlara sunduğu 400 bin TL kredi imkanı ile iş yeri açma fırsatı sağlıyor.  Söz konusu kampanyadan 45 yaşını geçmemiş kişiler faydalanabiliyor. Toplam 60 ay vade sağlanan kredi ile birçok üniversite mezunu kendi işini kurabilecek. İşte, Halkbank Cesur Girişimci Kredisi başvuru şartları…

HALKBANK’TAN GENÇLERE 400 BİN TL KREDİ İMKANI

TGRT'nin haberine göre, Halkbank, neredeyse her yaştan girişimciyi desteklemek için, 6 farklı kategoride kredi imkanı sunuyor. Bunlardan biri olan Cesur Girişimci Kredisi ile 45 yaşını doldurmamış, Üniversitelerin yüksekokul ya da fakültelerinden mezun olup iş yeri açmak isteyenlere 400 bin lira kredi imkanı sağlıyor. Bu krediden, eğitimini aldığı ve en az 2 sene deneyim kazandığı iş kolunda kendi iş yerini açmak isteyen girişimciler yararlanabiliyor. Aylık eşit taksitli işletme kredisi şeklinde azami 12 ay anapara ödemesiz dönem olmak üzere toplam azami 60 ay vade uygulanabiliyor.

BAKAN NEBATİ AÇIKLAMIŞTI!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Girişimcilerimize bayram müjdemiz" notuyla duyurdu. Halk Bankası’nın fikirlerini hayata geçirmek isteyen tüm girişimcilere altı farklı girişimci modeline ilişkin finansman desteğini uygun koşullarda devreye aldıklarını dile getirmişti.

HALBANK TARAFINDAN SUNULAN DİĞER GİRİŞİMCİ KREDİLERİ

Girişimci Esnaf Kredisi (100 bin TL-275 bin Türk Lirası)

Bu krediden Esnaf-Sanaatkar siciline ve odalarına kayıtlı esnaf ve sanaatkar niteliğindeki usta veya 30 yaşını aşmamış genç girişimci şahıs firmaları faydalanabiliyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yüzde 100 faiz desteği sağlandığı gibi teminat verme konusunda sorun yaşayanlara Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri kefaletiyle kullanım imkanı tanınıyor. Söz konusu kategoride genç girişimcilere 100 bin lira, usta girişimcilere ise 275 bin lira limitli kredi sağlanıyor.

Halk Girişimci Kredisi (250 bin Türk Lirası)

Bir iş fikrine dayalı olarak kendi işini kurmak isteyen/kurmuş olan girişimciler faydalanabiliyor. Girişimcilerin gazi, şehit/gazi yakını veya engelli olması durumunda kredi üst limiti 300 bin lira olarak uygulanıyor.

Usta Girişimci Kredisi (300 bin Türk Lirası)

45 yaşını aşmamış, mesleki kuruluşlardan eğitim sertifikası/ belgesi bulunan, ilgili iş kolunda deneyim sahibi olan girişimciler faydalanabiliyor.

Genç Girişimci Kredisi (350 bin Türk Lirası)

35 yaşını aşmamış, üniversitelerin yüksekokul veya fakültelerinden mezun, mezun olduğu bölümle ilgili iş tecrübesi bulunmayan girişimciler faydalanabiliyor.

Tekno Girişimci Kredisi (500 bin Türk Lirası)

Teknokent’te faaliyet gösteren, bilişim ve yazılım alanında faaliyette bulunan, TÜBİTAK, KOSGEB vyea Bakanlık gibi kamu kurum ve kuruluşların teknoloji odaklı hibe/destek programlarından yararlanmaya hak kazanmış girişimciler faydalanabiliyor.

Benzine indirim geldi! Tabelalar değişti! Opet, BP, PO, Total, Shell 23 Kasım 2022 güncel fiyat listesi...

9 ayda ruhsat verilen konut sayısı 415 bine ulaştı!