25 / 07 / 2024

Halkbank'tan son dakika! Hemen bakın!

Halkbank'tan son dakika! Hemen bakın!

Kamu bankaları da özel bankaların kredi kampanyaları yarışına dahil oldu ve vatandaşlara sundukları kredi imkanlarını duyurmaya başladı.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Halkbank, dijitalleşme konusunda atılımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda anında 10.000 TL kampanyasıyla dikkatleri üzerine çeken kamu bankası, bu kez de SMS ve Mobil aracılığıyla hızlı bir şekilde 70.000 TL'ye kadar olan kredileri vereceğini duyurdu. Halkbank'ın resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, hızlı kredi başvurusu yapmak için şubeye gitmeye gerek yok. Bireysel İnternet Şubesi, Dialog, Mobil Bankacılık ve Web Sitesi üzerinden başvuru yapabilir, onaylı krediyi ise Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube veya Dialog aracılığıyla anında kullanabilirsiniz.

Başvuru için minimum 1.000 TL, maksimum 70.000 TL tutarında kredi talebinde bulunabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz zaman ara ödeme yaparak ya da kredinizi tamamen kapatarak borcunuzu ödeyebilirsiniz. Mevzuat gereği 70.000 TL'ye kadar olan kredilerde en fazla 24 ay taksit yapılabilmektedir. Eğer 50.000 TL çekmek istiyorsanız, 36 ay vade ile ödeme yapabilirsiniz.


Geri Dön