21 / 05 / 2024

Halkbank'tan yeni kampanya! 30 Haziran'a kadar hemen başvurun!

Halkbank'tan yeni kampanya! 30 Haziran'a kadar hemen başvurun!

Türkiye Halk Bankası'nın özel kredi kartı Paraf Esnaf Troy, müşterilerine cazip bir kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında, Paraf Esnaf Troy kartıyla yapılacak harcamalara toplamda 500 TL ParafPara fırsatı sunuluyor.



Kampanya katılımı için gönderilen SMS'in aynı cep telefonu numarasından bankaya ulaşması ve kayıt olmanın onaylanması gerekmektedir. Kampanyaya katılabilmek için Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilen SMS'ler ücretsizdir. Kampanyaya katıldıktan sonra yapılan harcamaların ertesi günü sistem tarafından müşterinin hesabına ParafParalar yüklenecektir.

Harcama yapmak için müşterilerin Paraf Esnaf Troy kartlarını kullanmaları gerekmektedir. Kampanyaya sadece Paraf Esnaf Troy ticari kredi kartları dahildir. Diğer Paraf Esnaf kartları ve bireysel kredi kartları kampanyaya dahil değildir. Ayrıca, kampanya kapsamında yapılan harcamalar arasında nakit avans ve nakit muadili işlemler, düzenli ödeme talimatları, fatura ödemeleri ve borç taksitlendirme uygulaması bulunmamaktadır.

Halkbank tan yeni kampanya! 30 Haziran a kadar hemen başvurun!

Kazanılan ParafParalar, Paraf üyesi işyerlerinde geçerli olacaktır. Ancak, ParafPara kullanılarak yapılan işlemler, iptal veya iade işlemleri kampanyaya dahil değildir. Kazanılan ParafParaların son kullanma tarihi 15 Ağustos 2023 saat 21:59 olarak belirlenmiştir ve kullanılmayan ParafParalar 16 Ağustos 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Türkiye Halk Bankası A.Ş., kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutmaktadır.

Paraf Esnaf Troy kart sahipleri, bu kampanyayla harcamalarından ekstra kazanç sağlayabilir ve toplamda 500 TL ParafPara biriktirebilirler. Kampanya hakkında daha fazla bilgiye Halk Bankası'nın resmi web sitesinden veya müşteri hizmetlerinden ulaşabilirsiniz.

A101'den müjde! 129,00 TL'den başlayan fiyatlarla akıllı saat! Xiaomi, Huawei, Samsung, Apple...Sakın kaçırmayın!
Jaguar XE modelinde fiyatlar uçuşa geçti: 423 bin TL zam geldi! Duyan inanamadı!
Cumhurbaşkanı yardımcısı Yılmaz'dan kiracıların yüzünü güldürecek açıklama!

Geri Dön