28 / 04 / 2024

Hanımlar dikkat! Beko CM 9101 1000 Devir 9 KG Çamaşır Makinesi indirime girdi! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Hanımlar dikkat! Beko CM 9101 1000 Devir 9 KG Çamaşır Makinesi indirime girdi! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Beko CM 9101 1000 Devir 9 KG Çamaşır Makinesi ihtiyacınızı pek çok açıdan karşılayan yüksek enerji performansı ile çalışma gerçekleştirir.  Peki Beko çamaşır makinesi indirimli fiyatıyla ne kadar satılıyor? 



 Hanımlar dikkat! Beko CM 9101 1000 Devir 9 KG Çamaşır Makinesi indirime girdi! 24 Mart 2023 fiyat listesi
İhtiyacınızı pek çok yönden karşılayan yüksek enerji performans düzeyine sahip ileri teknoloji aygıtı olan Beko CM 9101 1000 Devir 9 KG Çamaşır Makinesi ev hanımlarının en çok tercih ettiği ürünlerden biri oluyor.9 kg yıkama kapasitesi sayesinde tek seferde daha fazla çamaşır yıkayarak zamanı verimli bir şekilde kullanabilmenize yardımcı oluyor.

16 farklı yıkama programı sayesinde çamaşırlarınızı yıpranmadan muhafaza eden çamaşır makinesi, yorgan pike battaniye gibi yer kaplayan tekstil ürünlerini sorunsuz bir şekilde temizleyerek etkili bir temizlik performansı ortaya koyuyor.Beko CM 9101 1000 Devir 9 KG Çamaşır Makinesi'nde yer alan koyu renkli program seçeneği çamaşırlarınızın rengini soldurmadan oldukça sağlıklı ve güvenli bir yıkama deneyimi yaşatır.

Düşük sıcaklıkta yüksek verim alabileceğiniz köpük kontrol sistemi yıkama esnasında köpükleri en az seviyeye indirerek deterjan kullanımını azaltır ve bu durum faturalarınıza olumlu yansır.10 yıl motor garantisi sunan Prosmart Inverter motor teknolojisi sayesinde makinenizin ömrü uzun olur. Bu motor ile aynı zamanda makineniz daha sessiz ve verimli çalışır.

Buhar destekli yıkama teknolojisi belirli süre ve adımlarda çalışan buhar desteği ile kırışık azaltma ve yumuşaklık verme özelliğine sahiptir.Acele bir işiniz olduğunda hızlı yıkama fonksiyonu, çamaşır makinesinde seçili programların sürelerini %50’ye kadar azaltır. Böylece vaktinizi değerlendirmiş olursunuz. Expres programı ile çamaşır makineniz az kirli günlük pamuklu gibi günlük kıyafetlerinizi 28 dk da etkili ve verimli bir şekilde temizler. 

Peki Beko çamaşır makinesinin diğer özellikleri neler? Cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 


Geri Dön