28 / 04 / 2024

İndirim kovalayanlar dikkat! Samsung 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi'nde şok indirim! İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi

İndirim kovalayanlar dikkat! Samsung 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi'nde şok indirim! İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler, Samsung WW90T4020CE/AH 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi internete özel yüzde 17 indirimle satışa sunuldu. Peki Samsung çamaşır makinesi nerede ve indirimle ne kadara satılıyor?



İndirim kovalayanlar dikkat! Samsung 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi nde şok indirim! İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi
Samsung çamaşır makinesi, 9 kilogram yıkama kapasitesi ile hizmet veriyor. Renkli ve beyaz çamaşırlar dahil olmak üzere aynı anda 9 kilograma kadar yıkama yapabilen cihaz aynı zamanda bütçenize katkıda bulunuyor.
Cihaz kullanıcılarına farklı çamaşır türleri için ideal yıkama koşulları sunuyor. Yıkama deneyimini olumlu yönde etkileyen teknolojik detaylar sayesinde daha temiz bir kullanım mümkünoluyor.

Solo kullanım tipli Samsung WW4000T çamaşır makinesinin maksimum sıkma devri 1200 olarak biliniyor. 1200 devirli çamaşır makinesi sıkma ve yıkama işlemlerinin gerçekleşmesine izin veriyor. Aynı zamanda 1200 devir çamaşır makinesi ile zorlu lekeler çıkarıyor. Meyve suyu, yağ ve diğer zorlu lekelere karşı geliştirilen tasarımsal detaylar daha hijyenik bir oluşmasına izin veriyor. 

Sentetik, pamuklu, yarı sentetik ve diğer kumaş türlerinde maksimum yıkama performansı gösteren çamaşır makinesi çok yönlü bir kullanım sunuyor. Samsung çamaşır makinesinde farklı programlar mevcuttur. Bu programlar çamaşırlara özgü yıkama yaptığı için çamaşırda oluşacak küçülme, çekme ve renk değişimi gibi problemler engelleniyor.

Cihazın sahip olduğu tambur tasarımından dolayı çamaşırlar her alana eşit bir şekilde dağılıyor. Bu durum yıkama performansının artmasını sağlıyor. Özel olarak geliştirilen tambur tasarımı sayesinde işlevsellik kolay oluyor. Etkili bir zaman kullanımı için geliştirilen hızlı yıkama programı az kirli ve orta kirli çamaşırlarda maksimum performans ortaya koyuyor.

Peki Samsung çamaşır makinesi indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor?


Geri Dön