16 / 05 / 2024

HannaHome, lider parke markası Meister'i Türkiye'ye getirdi!

HannaHome, lider parke markası Meister'i Türkiye'ye getirdi!

Kalite, dayanıklılık ve tasarım zenginliği ile dünyaca tanınan Avrupa’nın lider parke markası Meister, Türkiye’de ürünlerini HannaHome hizmet kalitesi ile sektörle buluşturacak



Dekorasyon sektöründe duvar kağıdı, laminat parke ve halı kategorisinde seçkin markaları bünyesine katarak hızlı büyümesini sürdüren HannaHome, parke sektöründe 73 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın öncü Alman markası Meister ile distribütörlük anlaşması yaparak, markanın Türkiye’deki tek temsilcisi oldu.


Ürünlerini HannaHome hizmet ayrıcalığı ile dekorasyon ve yapı sektörü ile buluşturacak olan Meister, kendine özgü formlar ve dayanıklılık garantisinin yanı sıra yüzlerce farklı doku, renk seçenekleri ve tasarımları ile geniş bir lamine ve laminat parke ürün yelpazesine sahip. Ürünlerini dayanıklılık, güven ve yenilik üzerine inşa eden parke markası, üretim aşamasında kullandığı ağaç ve hammaddelerinde benzersiz ürün kalitesi, özgün tasarımları, %100 Alman üretimi parke seçenekleri ile zemin kaplamalarında en yüksek kaliteyi sunması ile tanınıyor. 


Sağlıklı ve dayanıklı parke… 


Kaliteli materyalleri çevreye zarar vermeyen hammaddelerle kusursuzca işleyen Meister’in tüm ürünlerinin orta katmanında kullanılan yüksek kalitede HDF, darbelere karşı dayanıklılığı artırırken, gereksiz ağaç kullanımının da önüne geçiliyor. Dünya Sağlık Örgütü tarafından, ürünlerinde hiçbir kanserojen madde içermediğinin ispatı olan Mavi Melek (Blue Angel) Sertifikası’na layık görülen Meister ürünleri, patentli Master Click Plus sistemi ile hızlı ve kolay monte edilme özelliğine sahip. 


HannaHome Kurucu ve Yönetici Ortağı Oğuzhan Özden, “Kuruluşumuzdan bu yana sektöre kazandırdığımız lider duvar kağıdı markaları ile birlikte, lider parke markası Meister’i de bünyemize katarak zemin kaplamalarında da hizmet vermeye başladık. Dekorasyonun temel ihtiyaç ve stilini oluşturan zemin ve duvar kaplamalarını tek bir çatı altında birleştiren HannaHome olarak, gün geçtikçe zenginleşen ürün portföyümüze  farklı ürün gruplarını da katarak alanında lider seçkin markaları dekorasyon sektörü ile buluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Meister İhracat Müdürü Dieter Cordes ise, Türkiye’nin parke alanında büyük bir pazar olduğuna vurgu yaparak “Birbirinden seçkin markaları bünyesinde toplayan ve başarı ile yöneten HannaHome firması ile yaptığımız bu işbirliğinden son derece mutluyuz. Bu güçlü çatı altında 


marka farkındalığımızı ve gücümüzü arttırarak, Türkiye pazarında daha da büyüyeceğimize inanıyoruz” dedi.


Farklı dekorasyon, stil ve estetik anlayışına sahip dünyaca ünlü markaları tüketicisiyle buluşturmayı başaran HannaHome, genç ve dinamik yapılanması, yenilikçi ve geniş ürün yelpazesinin yanında çevre dostu anlayışıyla dünyaca tanınan Meister ürünlerini de bünyesine katarak yaşam alanlarımıza dokunmaya devam ediyor.


Daha detaylı bilgi için 

[email protected] 


Meister


Lamine ve laminat parke ürünlerini dayanıklılık, güven ve yenilik üzerine inşa eden Avrupa’nın lider parke markası Meister, Almanya’da kuruluşu 1930’lu yıllara uzanan lider parke üreticisi olan bir Meister Werke markasıdır. Meister’in en yüksek kaliteyi, en iyi konfor ile birleştiren ürünler üretmesini sağlayan temel unsur ise; asırlara dayanan tecrübesi, inovasyon ve ortaklık anlayışıdır. Üretim aşamasında kullandığı ağaç ve hammaddelerinde benzersiz ürün kalitesi ile tanınan Meister, 200’ün üzerinde desen seçeneği ve mükemmel tasarlanmış, fonksiyonel, %100 Alman üretimi parke seçenekleri ile zemin kaplamalarında ‘en yüksek kalite’yi sunmaktadır. Doğal kaynakların korunmasına önem veren Meister, ürün hammaddelerinde tropik ormanlarda yetişen ağaçları kullanmamakta ve kaynakları korumak için materyalleri işlemeye özen göstermektedir.. Hiçbir kanserojen madde içermeyen, doğa ile dost teknoloji ve materyallerle üretilen Meister ürünleri, FSC ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından verilen Mavi Melek (Blue Angel) sertifikalarına sahiptir. 


HannaHome


Modern bir marka yönetimi firması olan Hanna Brand Management çatısı altında, kurulduğu 2009 yılından bu yana “Dekorasyonda ilk adres” sloganı ile yola çıkan HannaHome, “ev ve yaşam konseptine” yepyeni bir soluk getirmek amacı ile Rasch, Rasch Textil, Meister, Norwall, Sellers&Josephson, Design ID, Schulte Räume ve Condor Carpets olmak üzere dünyanın lider, kaliteli, yenilikçi ve fark yaratan duvar kağıdı, parke ve halı ürünleri ile yaşam alanlarına değer ve estetiği bir arada sunmaktadır. Gerek son kullanıcı gerek profesyonellerin dekorasyon ihtiyaçlarına hızlı ve bütünlük içerisinde çözüm bulmak üzere ürünlerini Türkiye genelindeki PartnerClub üyesi mağazalarda müşterileri ile buluşturan HannaHome, aynı zamanda sektörel projelere yönelik ürün tedarik ve uygulama hizmeti de vermektedir.


Geri Dön