12 / 06 / 2024

Hanna Home Türkiye

Hanna Home Türkiye

Kalite, dayanıklılık ve tasarım zenginliği ile dünyaca tanınan Avrupa’nın lider parke markası Meister, Türkiye’de ürünlerini HannaHome hizmet kalitesi ile sektörle buluşturacak

Almanya merkezli inşaat şirketi Einz A Group, Türkiye pazarına geliyor! 

Emlak, lojistik, ithalat, ihracat ve proje üretimi alanlarında hizmet veren Almanya merkezli Einz A Group’un inşaat kolu olan Einz A Home Türkiye pazarına geliyor. İşte Einz A Group Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sönmez'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

Weltew Home 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de açtı!

Koronavirüs sebebiyle yaşanan pandemi günlerinde de yatırımlarına hızla devam eden Weltew Home, Türkiye’deki 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de hizmete açtı.  

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Tepe Home 16 mağazasını sağlık önlemleriyle açtı!

1 Haziran'dan bu yana Türkiye'de yer alan 16 mağazasını sağlık önlemleri ile açan Tepe Home Türkiye’de 17. Mağazasını Panora AVM’de; 18. Mağazasını ise Modoko’da Haziran 2020 içerisinde açacak.

İşte Türkiye Güzeli Yüksel Ak'ın Alaçatı'daki evi!

2000 Türkiye Güzeli Yüksek Ak İzmir'de yaşıyor. Yazları ise Alaçatı'daki evinde geçiriyor. Ak havuzlu villasının kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı. İşte o ev...

Türkiye’de home office konsepti yayılıyor!

Beyaz yakalılar arasında yeni trend, evden çalışmak. Dünyada ve Türkiye’de yayılıyor. 21. yüzyılın en ilginç yanı, bu kez evle iş arasındaki göçebelikten yerleşik hayata geçiş olacak. İşte teoride ve pratikte “home office”ten detaylar...

Regus, esnek ofis sistemini Türkiye'ye getiriyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen yatırım alanlarından biri olan ofis, home ofis konseptine üçüncü çalışma alanları ekleniyor. Regus, Türkiye'de de esnek ofis sisteminin öncüsü olmaya hazırlanıyor.

English Home Türkiye'deki 250. mağazasını İzmir'de açtı!

Yurt dışında ise 300 mağazaya ulaşan English Home, Türkiye'de 250.mağazasını İzmir Poligon Caddesi'nde açtı. English Home, 2015 yılı sonunda ise yurt içinde ve yurt dışında toplam 400 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Türkiye yeni sloganıyla New York Times Turizm fuarında!

Türkiye, yeni sloganı '' Turkey Home '' la New York Times Turizm fuarına katıldı.New York Times Turizm Fuarı New York'taki Jacob Javits Kongre Merkezi'nde açıldı.

Tepe Home, İstanbul’daki 8.mağazasını Kartal/Maltepe’de hizmete açtı!

Tepe Home, Türkiye genelinde açtığı yepyeni mağazalarla büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki 8. Mağaza açılışını Kartal/Maltepe’de gerçekleştiren Tepe Home, 2.200 m2’lik alanda mobilya ve dekorasyon ürünlerini satışa sundu...

Hanna Home Türkiye Haberi

Hanna Home Türkiye

Dekorasyon sektöründe duvar kağıdı, laminat parke ve halı kategorisinde seçkin markaları bünyesine katarak hızlı büyümesini sürdüren HannaHome, parke sektöründe 73 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın öncü Alman markası Meister ile distribütörlük anlaşması yaparak, markanın Türkiye’deki tek temsilcisi oldu.


Ürünlerini HannaHome hizmet ayrıcalığı ile dekorasyon ve yapı sektörü ile buluşturacak olan Meister, kendine özgü formlar ve dayanıklılık garantisinin yanı sıra yüzlerce farklı doku, renk seçenekleri ve tasarımları ile geniş bir lamine ve laminat parke ürün yelpazesine sahip. Ürünlerini dayanıklılık, güven ve yenilik üzerine inşa eden parke markası, üretim aşamasında kullandığı ağaç ve hammaddelerinde benzersiz ürün kalitesi, özgün tasarımları, %100 Alman üretimi parke seçenekleri ile zemin kaplamalarında en yüksek kaliteyi sunması ile tanınıyor. 


Sağlıklı ve dayanıklı parke… 


Kaliteli materyalleri çevreye zarar vermeyen hammaddelerle...