Sektörel

HANPLUS krizi hafife almak isteyenler için yükseliyor!

İstanbul'un yeni yüzü Esenyurt, HANPLUS ile akılcı yatırımların yeni adresi olmaya devam ediyor

Ünlü Japon mimar Tatsuya Yamamoto imzasını taşıyan ve 380 bin nüfuslu gelişen Esenyurt'un fonksiyonel tek projesi HANPLUS, özellikle kriz dönemi için yatırımcıları cazip koşullarla karşılıyor. 

UCRA Group güvencesiyle inşa edilen ve Esenyurt'un en değerli yeri Cumhuriyet Meydanı'nda yükselen iş dünyasının yeni artısı HANPLUS, 4'ü alışveriş merkezi, 8'i ofis, 4'ü lüks rezidans katı olmak üzere toplam 16 kattan oluşuyor. 

Zamanın en pahalı  sermaye olduğu günümüz koşullarında yeri ve projesiyle dikkatleri üzerine çeken HANPLUS, E5 ve E6 bağlantı yolunun tam ortasındaki konumuyla,10 dakikada havalimanında olmak isteyenlerin ve ev ya da ofislerinden kendi özel araçlarıyla otobana kısa sürede ulaşmanın hayalini kuranların beklentilerine cevap veren bir kompleks.

Yüzme havuzu, SPA, sauna, fin hamamı, fitness centeri, 3 bodrum katı 380 araçlık otoparkı, 24 saat güvenlik sistemi ve muhteşem göl manzarasıyla HANPLUS, hem Esenyurt için hem de İstanbul için kaçırılmayacak fırsatlara sahip. Herkesin kendi adına kazanca dönüştüreceği bir şeyler bulması için  rezidans, ofis, iş ve alışveriş merkezi konseptiyle planlanan HANPLUS'ta ilk teslimler Aralık 2010 tarihinde gerçekleşecek.

Dünya markaları  Esenyurt'ta

HANPLUS, temposu her gün artacak bir potansiyelle dünya markalarının Esenyurt'taki buluşma noktası olacak. Alışveriş merkezinde tam 4 kata yayılmış, yüksek kira getirisine sahip çarşı dükkanları kaçırılmayacak bir fırsat olarak ön plana çıkıyor.

Yatırımların keyifle kara dönüşeceği ofisler
İş dünyası, her sabah kapıları fırsatlarla açılacak bir iş merkezine kavuşuyor. Burada çalışmak da yeni fikirleri kazanca dönüştürmek de çok keyifli olacak. 8 kata dağılan modern tasarımlı ofisler için, biri yük olmak üzere 8 asansörden acil durumlar için jeneratöre ve özel güvenlik sistemine kadar hiç bir detay atlanmadı. Her ihtiyaca cevap verebilecek şekilde düşünülen ve projelendirilen HANPLUS ofisleri akıllı yatırımcılarını bekliyor. 

Doyasıya yaşanacak bir dünya
Lüks rezidanslarıyla konforlu bir yaşam merkezi olan HANPLUS, yaşam alanları ile çalışma ofislerini ve alışveriş merkezini bir araya getiren ideal bir proje. Kapalı otoparktan sosyal tesise ve istenilen kata direkt geçiş imkanı, yüksek teknolojide sağlanmış ısı/ses izolasyonu, 300 tonluk su deposu, jeneratör, uydu TV sistemi, kapalı devre kamera sistemi ve çok daha fazlası HANPLUS rezidanslarında. 

HANPLUS, yatırımcıları  özel kampanya fiyatlarıyla ve uygun ödeme koşullarıyla krizi hafife almaya davet ediyor.

Genel Özellikler

3 kat kapalı otopark, 4 alışveriş merkezi, 8 Ofis ve 4 rezidans katı olmak üzere 16 + 3 otopark katı ile toplam 19 kat
4 kat AVM - 98 dükkan (51 - 209 m2)
8 kat ofis - 190 birim (56-205 m2)
4 kat rezidans - 90 birim (56-209 m2)
Proje


Yüksek teknolojide sağlanmış  ısı ve ses izolasyonu
7600 metrekarelik kapalı otopark alanı (380 araçlık kapasite)
Kapalı otoparktan sosyal tesise ve istenilen kata direkt geçiş
Ofis ve rezidans katlarında özel güvenlik sistemleri
Isıtma ve soğutma sistemleri
Biri yük olmak üzere toplam 8 asansör
300 tonluk su deposu
Hidrofor, jeneratör, uydu TV sistemi
Kapalı devre kamera sistemi
Yangın söndürme ve alarm sistemi
 

Sosyal Tesis
Kapalı havuz
Fitness Center
Oyun alanı ( masa tenisi, bilardo... )
Sauna, buhar odası, SPA, fin hamamı
Cafe

İnşaat
Zemin etütleri yapılmış radye temel üzerine betonarme karkas
C30 beton kalitesi 

0212 444 82 72
0212 620 49 75

www.hanplus.com.tr

Projeden görüntüler için tıklayınız

İlgili haber

Hanplus'ta 89 bin TL'ye rezidans! 79 bin TL'ye ofis!