02 / 05 / 2024

Happy Center 97'nci Şubesini Esenyurt'ta açtı!

Happy Center 97'nci Şubesini Esenyurt'ta açtı!

Happy Center marketler zincirinin 97'nci Şubesini Esenyurt Akkoza'da hizmete açtı. Market açılışına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve eski Milletvekili Ali İbiş de katılım sağladı..



Kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerinin memnuniyetini sağlamayı ilke edinen Altun Gıda, Happy Center marketler zincirinin 97'nci Şubesini Esenyurtta hizmete açtı. Esenyurt Akkoza Happy Center market açılışına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve eski Milletvekili Ali İbiş de katılım sağladı. 


Hem hizmet sunuyor hem iş imkânı sağlıyor 


Yılların kazandırdığı tecrübe ve deneyimi ile Esenyurtlulara kaliteyi, hijyeni ve ucuzluğu bir arada sağlayacak olan Altun Gıda, açtığı Happy Center marketleri ile yüzlerce vatandaşa iş imkânı da sağlıyor. Marketin açılış kurdelesini Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu kesti. Açılışta, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Eski Milletvekili Ali İbiş hizmetlerinden ve kaliteli ürün sattıklarından dolayı Altun Gıda yönetimine teşekkürlerini belirttiler. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu gelişen ve değişen Esenyurt 'un büyük yatırım şirketleri için ilgi odağı olmaya devam ettiğine değindi. 


Kadıolu," Bölgemize yapılan yatırımlar ilçemizin geliştiğine ve büyüdüğüne işarettir. Bu yeni işletmeyi de halkımızın hizmetine sunan değerli Altun Gıda yönetimine Esenyurt adına teşekkürlerimi sunarım" dedi. Büyük promosyonlarla açılan Esenyurt Akkoza Happy Center marketi, tat panelleri, animasyon gösterileri ve birçok sürpriz hediyeleri ile açılışı gerçekleşti. 



İstanbul İstiklal Gazetesi


Geri Dön