06 / 05 / 2024

Happy Center, Tuzla'da şube açtı!

Happy Center, Tuzla'da şube açtı!

Happy Center, Anadolu yakasındaki yatırımlarına Tuzla ile devam etti. 78. Şube olan Tuzla mağazası, Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçe protokolü ve Tuzlalıların katılımı ile hizmete açıldı...




Bölgesel liderlikte iddiasını İstanbul Anadolu yakasındaki yeni şubeleriyle ispatlayan Happy Center, Tuzla’da açtığı 78. şubesi ile Anadolu yakasındaki şube sayısını dörde çıkardı. Açılışa Tuzla Belediye Başkanı  Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla ile çok sayıda ilçe protokolü üyesi ve Tuzlalılar katıldı. Happy Center Tuzla’nın ilk gün indirimlerine yoğun ilgi gösteren Tuzlalıar, ayrıca Happy Avantaj kart üyeliklerini de gerçekleştirdiler.


 “Gülen yüzler, gülen indirimler…” sloganı ile kaliteli, güvenilir ve güler yüzlü hizmeti en ucuz fiyatlarla müşterileri ile buluşturan Happy Center’ın Tuzla şubesinde 30 personel toplam 1200 metrekarelik alanda 4 kasa ile Tuzlalılara hizmet verecek. 


Altun Gıda Genel Müdürü Yavuz Altun, “İstanbul ve Güney Marmara bölgesinde verdiğimiz kaliteli hizmeti hızlı bir şekilde İstanbul Anadolu yakası ile de buluşturmaya devam ediyoruz. Ayda 2 milyon müşteri sayısına ulaşan Happy Center kalitesini tercih edenlere teşekkürlerimizi sunarız” dedi.


Geri Dön