29 / 04 / 2024

Haremlique 'in, yurtdışında ilk şubesi Beyrut 'ta açtı!

Haremlique 'in, yurtdışında ilk şubesi Beyrut 'ta açtı!

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç"un eşi Caroline Koç"un ortağı Banu Yentürk ile birlikte kurduğu lüks ev tekstil ürünleri üreten Haremlique markası, yurtdışında ilk şubesini Lübnan"ın başkenti Beyrut"ta açtı



Lübnan"ın önemli işadamlarından Ramzi Hakim"e franchising olarak satış hakları verilen mağazanın açılışı için Caroline Koç, Mustafa Koç, çiğdem Simavi ve arkadaşlarıyla birlikte Beyrut"a geldi.

˜çok iyi bir potansiyel gördük"

Caroline Koç, açılış için düzenlenen davette yaptığı açıklamada, Beyrut"ta çok iyi bir potansiyel gördüğünü belirterek, burada başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

şžirketin üç yıl önce kurulan bir Türk markası olduğunu, bu süre içinde Türkiye"de belli bir seviyeye geldiklerini belirten Koç, şunları kaydetti:
œYurtdışında ilk kez Lübnan"da bir şube açmaktan çok mutluyuz. Aslında İngiltere"de dünyanın en lüks ürünlerinin satıldığı Harrod"s mağazasında ufak bir satış köşemiz var. Ama onun haricinde ilk kez yurtdışında Beyrut"ta mağazamızla yer alıyoruz. Böyle bir açılım yapmaktan çok mutluyuz.
Milliyet


Geri Dön