28 / 04 / 2024

Haremlique Miami’de mağaza açacak!

Haremlique Miami’de mağaza açacak!

Caroline Koç ve Banu Yentür’ün kurduğu Haremlique, Miami’de mağaza açmaya hazırlanıyor. Yentür, ‘à la mer’ adlı koleksiyonla plaj giyisileri üzerine de çalıştıklarını söyleyerek, Miami’de bir mağaza açmaya hazırlılandıklarını söyledi.



Caroline Koç ve Banu Yentür’ün kurduğu Haremlique, Miami’de mağaza açmaya hazırlanıyor. Yentür, ‘à la mer’ adlı koleksiyonla plaj giyisileri üzerine de çalıştıklarını söyleyerek, “Yeni ürün grubumuz için Miami’de bir mağaza açma hazırlığındayız. Yeni yılın ilk aylarında açılacak” dedi


Haremlique İstanbul’un ev tekstili ürünleri markası olduğunu söyleyen Haremlique markasının Ortağı ve Kreatif Direktörü Banu Yentür, “Koleksiyonumuzda; nevresimler, havlular, masa grubu ve dekoratif aksesuarlar bulunuyor” dedi.

Evler, yatlar ve oteller için düşünülmüş ürünlerin bulunduğunu ifade eden Yentür, “Fakat son dönemde plaj ve ev giyisileri üzerine de bir koleksiyon hazırlıyoruz. Bu sene koleksiyonumuzu çok daha genişlettik. Bu ürünleri ‘à la mer’ adı altında topluyoruz. Bodrum Yalıkavak’ta Palmarina mağazamızda sırf bu ürünlere yer veriyoruz” diye konuştu. 


‘Türkiye’den ilham aldık’

‘à la mer’ adının Türkçe’de ‘denizde’ anlamına geldiğini kaydeden Yentür, “Bu koleksiyonumuz için en büyük ilhamımız yaşadığımız coğrafya...” dedi.

Yentür, yeni koleksiyonla ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Haremlique tasarım stüdyolarında hazırlanan desenlerle ve modellerle oluşan koleksiyonumuz, büyük bir işçilik ve titizlikle hazırlandı. Sahil, sıcak iklim kıyafetleri ve aksesuarları üzerinde çalışmalarımız devam edecek. Çok keyifli ve başarılı bir şekilde ilerliyor. Bu koleksiyonun içinde; kaftan, tunik, pareo, plaj çantaları, şapkalar, espadriller, terlik, ve çeşitli tamamlayıcı aksesuarlar bulunuyor.”

 

Yedi mağazaya ulaştı

Haremlique olarak Türkiye’de üç, yurtdışında ise dört mağazaları bulunduğunu kaydeden Banu Yentür, şöyle devma etti: “Tabi ki her zaman hedeflerimizde yeni mağaza açmak mevcut. İlk sırada özellikle bu yeni ürün grubumuz için Miami’de bir mağaza açma hazırlığındayız. Yeni yılın ilk aylarında açılacak. Ayrıca dünyada farklı satış noktalarında da ‘à la mer’ grubumuz yer almaya başladı. Bu arada Haremlique’de aksesuarlarda koleksiyonumuzu genişletiyoruz.” 

 

‘Güney Amerika’dan sipariş aldık’

Bu yıl Maison & Objet Fuarı’nın Miami’de yapıldığını kaydeden Banu Yentür, “Biz de marka olarak bu fuara katıldık. Koleksiyonumuz bu fuarda oldukça büyük ilgi gördü, özellikle Güney Amerika’dan çok güzel siparişler aldık. Bizim için yeni bir pazar” dedi.


Milliyet


Geri Dön