02 / 05 / 2024

Harmandere Sosyal Konutlar C bloğun kaba inşaatı tamamlandı!

Harmandere Sosyal Konutlar C bloğun kaba inşaatı tamamlandı!

Kentsel dönüşüm amaçlı inşa edilen ikinci konut projesi de Harmandere Mahallesi’nde yükseliyor. Yüzme havuzlu lüks konutlar 3 blok olacak. Konutlardan C bloğun kaba inşası tamamlandı.



Geçtiğimiz yıl  çok sayıda kültür merkezi, spor kompleksi ve bilgi evi kazanan Pendik, yakında yenileriyle buluşuyor.  Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nin  Mart, Kavakpınar Kültür Merkezi ile Velibaba  Sosyal konutlarının Nisan, Hükümet Konağı’nın ise yaz başında  hizmete girmesi hedefleniyor.



Velibaba Sosyal Konutlar


Gecekondu probleminin çözümünde kullanılmak üzere inşasına başlanılan Velibaba Sosyal Konutlarında artık son rötuşlar yapılıyor.. Üç blok olarak inşa edilen konutların peyzaj düzenlemesi ise devam ediyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarında gecekondu tasfiyesinde kullanılacak konutlarda 126 daire yer alacak. Konutların Nisan ayında tamamlanması öngörülüyor.


Harmandere Sosyal Konutlar


Kentsel dönüşüm amaçlı inşa edilen ikinci konut projesi de  Harmandere Mahallesi’nde yükseliyor. Yüzme havuzlu lüks konutlar 3 blok olacak. Konutlardan C bloğun kaba inşası tamamlandı. A blok’ta ise kaba inşaat devam ediyor. B bloğun inşa hazırlıkları ise sürüyor. 156 konutun yer alacağı yaşam alanı içinde hem kışın hem de yazın kullanılabilecek kapalı yüzme havuzu da yer alacak.


Esenler Spor Kompleksi


Pendik Belediyesinin talebi üzerine İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (İl Özel İdaresi) tarafından Esenler Mahallesi’ne kazandırılacak Spor Kompleksi’nin inşa çalışmaları hızla devam ediyor. Çelik konstrüksiyon üzerine inşa edilen kompleks toplam 12 bin metrekare alana sahip olacak. İçinde yüzme havuzu, basketbol salonu, çok amaçlı salon, fitness salonu, minder sporları alanı, kafeterya, kreş, ofisler ve sinema salonu yer alacak. Ayrıca gençler için etüt merkezinin de bulunacağı kompleks, tamamlandığında bölgenin en önemli spor ve kültür merkezi olacak.



Pendik Belediyesi


Geri Dön