28 / 04 / 2024

Harmony Park Bağcılar satılık!

Harmony Park Bağcılar satılık!

Firma: Mayra Yapı Teknolojileri ve Atilla Yılmaz Mimarlık

Proje: Harmony Park

Harmony Park Bağcılar satılık daire fiyatları 270 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Harmony Park Evleri Bağcılar'da konut ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor...




Mayra Yapı ve Atilla Yılmaz Mimarlık tarafından inşa ediliyor olan Harmony Park Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bağcılar ilçesinde yükseliyor. Harmony Park Bağcılar satılık dairelerin fiyatları 270 bin liradan başlıyor.


Bağcılar Harmony Park Evleri'nde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri tasarlandı. Bağcılar Harmony Park Evleri'nde sauna, buhar odası, yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları bulunuyor.


Harmony Park Bağcılar satılık 2+1 dairelerin fiyatları 270 bin lira ile 300 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. 3 blok olarak yükselen Bağcılar Harmony Park Evleri projesi 176 adet konuttan meydana geliyor.


Bağcılar Harmony Park Evleri'nde dairelerin alanları 106 metrekare ile 125 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Harmony Park Evleri Bağcılar satış ofisi ile 444 31 73 telefon numarasını arayarak görüşebilirsiniz.


Harmony Park Bağcılar satılık 3+1 dairelerin satış fiyatları 330 bin lira ile 360 bin lira arasında değişiyor. Bağcılar Harmony Park Evleri'nde konut kredisi ile kullanılarak taksitli ödemelerle ev sahibi olunuyor.



Harmony Park Bağcılar nerede?

Harmony Park Bağcılar adres : Kemalpaşa Mahallesi 23/1 Sokak No:1 Harmony Park Sitesi Bağcılar/İstanbul



Harmony Park Bağcılar iletişim

Telefon: 444 31 73

Web Adresi: www.harmonypark.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön