27 / 04 / 2024

Harmony Park projesi!

Harmony Park projesi!

Firma: Mayra Yapı Teknolojileri ve Atilla Yılmaz Mimarlık

Proje: Harmony Park

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatiflerinin yer aldığı Harmony Park projesi Atilla Yılmaz Mimarlık ve Mayra Yapı Teknolojileri imzasıyla İstanbul Avrupa yakası Bağcılar'da hayata geçiriliyor...



3 bloktan meydana gelen Harmony Park projesi toplamda 176 daireyi kapsıyor.  Atilla Yılmaz Mimarlık ve Mayra Yapı Teknolojileri tarafından inşa edilen Harmony Park Bağcılar projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinden meydana geliyor.

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar'da konumlandırılan Harmony Park projesi kapsamında bulunan konutların alanları 106 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

2014 yılı içerisinde bitirilmesi planlanan Harmony Park Evleri dinlenme alanları, yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları gibi sosyal olanaklara da yer veriyor.

Banka kredisiyle ödeme yapmanın mümkün olduğu Harmony Park projesi dahilinde bulunan 2 oda 1 salon konutların fiyatı 270 bin lira ile 300 bin lira arasında, 3 oda 1 salon konutların fiyatı ise 330 bin lira 360 bin lira arasında değişiyor.


Bağcılar Harmony Park ulaşım:
Kemalpaşa Mahallesi 23/1 Sokak No:1 Harmony Park Sitesi Bağcılar/İstanbul

Bağcılar Harmony Park iletişim:

Telefon: 444 31 73
Web Adresi: www.harmonypark.com.tr
Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön