21 / 05 / 2024

Harry Kewell Avustralya Palm Beach'de ev alacak

Harry Kewell Avustralya Palm Beach'de ev alacak

Galatasaraylı Harry Kewell, ülkesi Avustralya'da, Palm Beach'de 10 milyon dolar değerinde bir ev almaya hazırlanıyor



Galatasaraylıların İstanbul'a dönüşünü iple çektiği Harry Kewell, ülkesi Avustralya'da, Palm Beach'de deniz kenarında 10 milyon dolar değerinde bir ev almaya hazırlanıyor.

G.Saray'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell, emeklilik günlerinde yaşayacağı evi ülkesinde, Palm Beach'de seçti. Avustralya basınında yer alan haberlere göre Kewell, Palm Beach'de deniz kıyısında bir ev için 10 milyon doları gözden çıkardı. Geniş bir bahçeye sahip olan, deniz kenarındaki 6 odalı ev için 12 milyon dolar değer biçildiği ve Kewell'ın evi satın almaya kararlı olduğu öğrenildi. Haberde Kewell'ın İngiliz eşi Sheree'nin Palm Beach'de çekilen "Home and Away" adlı dizide rol almayı planladığı ve çiftin bu yüzden eve talip oldukları da iddia edildi.

İNGİLTERE YETERİNCE GÜVENLİ DEĞİL
Sakatlığı nedeniyle bir aydır formasından uzak olan ve 15 Mart'tan önce sahalara dönmesi beklenmeyen G.Saray'ın Avustralyalı yıldızı için Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel geçtiğimiz günlerde "Kewell'ın sözleşmesini henüz uzatmadık" açıklamasını yapmıştı. Eşi ve çocuklarını İstanbul'a getirmeyen Kewell'ın İngiltere'de Cheshire bölgesinde yer alan ve 5 milyon Dolar değer biçilen evine bir yıl önce hırsız girmiş, Avustralyalı yıldız yeteri derecede güvenli olmadığından dolayı bu evini gözden çıkarmıştı. Avustralya'da Business Review Weekly Dergisi, Kewell'ı yıllık 9.5 milyon Dolar'la ülkesinde en çok kazanan üçüncü sporcu ilan edilmişti.

Galip Öztürk/Sabah


Geri Dön