29 / 04 / 2024

Harun Karacan Eskişehirli müteahhitlerle buluştu!

Harun Karacan Eskişehirli müteahhitlerle buluştu!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Karacan, Eskişehirli müteahhitler, inşaat sektörü ve ilgili meslek kuruluşlarının temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi...




Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Karacan, Eskişehirli müteahhitler, inşaat sektörü ve ilgili meslek kuruluşlarının temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.


AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, İl Başkanı Süleyman Reyhan, Ak Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Nevzat Önder ve AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Orhan Soydaş’ın da katıldığı programda konuşan Karacan, sektörün sorunlarını yakından bildiğini belirtti. Harun Karacan, “Şundan emin olunuz ki, 50 yıl sonrasını görerek yaptığımız planlama çerçevesinde sizlerle birlikte gerçekleştireceğimiz yatırımlar yapı sektörünün önünü açacak ve bu sektörel büyüme Eskişehir’e yeni ufuklar çizecek” dedi.


Eskişehir’de bugüne kadar sektör temsilcilerinin görüş ve önerilerinin hiçbir şekilde karşılık bulmadığını ifade eden Karacan, “Eskişehir için yeni bir ufuk çizdik. Dev projeler ortaya koyduk. Günü kurtarmak için değil, çocuklarımızın geleceği için yeni bir kent tasavvuru sunduk. Bunu yaparken de kendi bireysel tercihlerimizi değil Eskişehirlilerin hayal ve beklentilerini esas aldık. Bu planlamayı yaparken nasıl halkın iradesine başvurduysak, bu projeleri hayata geçirirken de sektör profesyonelleri olarak sizlerin görüş ve önerilerini esas alacağız. Eskişehir bundan böyle ortak akılla yönetilecek” ifadelerini kullandı.


Belediyenin sorun çıkaran değil çözüm üreten, iten değil kucaklayan bir yaklaşımla hizmet vereceğini söyleyen Karacan “Kapısına gelen müteahhide her türlü zorluğu çıkararak kendisi bizatihi sorun haline gelen bir yönetim anlayışını şiddetle reddediyoruz. Belediyeler sorun çıkarmak için değil problem çözmek için vardır. Bu kente yeni bir ufuk çizeceksek bunu beraber ve omuz omuza başaracağız. Birbirimizin rakibi gibi değil, takım arkadaşı olacağız. Güler yüzlü, çözüm odaklı hizmet temel ilkemiz olacak” şeklinde konuştu.



Akit Haber


Geri Dön