16 / 05 / 2024

eskişehirli müteahhitleri

eskişehirli müteahhitleri

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Karacan, Eskişehirli müteahhitler, inşaat sektörü ve ilgili meslek kuruluşlarının temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi...

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Girdi maliyetlerindeki artış müteahhitleri ayaklandırdı! Fiyat farkı ödemesi yapılsın!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), girdi maliyetlerindeki artışa değinerek İnşaat sektörünü zor durumda bırakan maliyetlerin müteahhitleri zor durumda bıraktığını açıkladı.

Eski Hazine Müsteşarı anlattı! Ekonomi kaç yılda düzelir?

Eski Hazine Müsteşarı Mahfi Eğilmez, 2023 seçimlerine az bir süre kala Türkiye ekonomisine yönelik analizlerini ortaya koydu. İşte detaylar!

Beton ve çimento fiyatlarına gelen zamlar müteahhitleri çıldırttı! 26 Kasım 2022 güncel beton ve çimento fiyat listesi

Çimento sektöründe fiyat oynaklığı devam ediyor. Beton ve çimento fiyatlarına gelen zamlar müteahhitleri çıldırttı. Peki güncel çimento ve beton fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel çimento ve beton fiyat listesi...

Kamu müteahhitleri fiyat farkı ve tasfiye hakkı için yarın sahaya iniyor! 

Fiyat farkı düzenlemesinden memnun olmayan ve tasfiye hakkı şartlarını yeterli bulmayan kamu müteahhitleri, yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek için yarın sahaya iniyor. 

Borsa İstanbul'un eski genel müdüründen şok iddialar

Borsa İstanbul'un eski genel müdürlerinden Tuncay Dinç şok bir iddia da bulundu. Dinç'e göre dolardaki 20 Aralık operasyonunun ardındaki ekip borsaya da operasyon çekti. Dinç, Bakan Nureddin Nebati  hakkında da şok bir iddia ortaya attı.

1 ton inşaat demiri 14 bin 750  TL oldu! Demir fiyatlarına gelen fahiş zam müteahhitleri ayaklandırdı...

Demir fiyatlarına bugün fahiş zam geldi. Son günlerde üst üste gelen zamlar müteahhitleri ayaklandırdı. 1 ton demir 14 bin 750 lira oldu. İşte ayrıntılar...

BOTAŞ eski Genel Müdürü konuştu: Bedeli bizler ödeyeceğiz

BOTAŞ eski Genel Müdürü Gökhan Yardım BOTAŞ’ın tartışmalara neden olan ve Deutsche Bank’tan aldığı 929 milyon dolarlık krediyle ilgili açıklamalarda bulundu. “Keşke Türkiye’deki bankalardan alınsaydı bu kredi” diyen Yardım, “Sonuçta buradaki bedeli bizler ödeyeceğiz”  dedi.

Eski Hazine Müsteşar Yardımcısı yazdı Türkiye’de toplam borç 13 trilyon TL

Türkiye’de toplam borcun yılın ilk üç ayında 1.5 trilyon lira daha arttığını belirten Eski Hazine Müsteşar Yardımcısı Hakan Özyıldız, borcun 13.3 trilyon liraya ulaştığını yazdı. Özyıldız, bununla birlikte hane halkının borçlarının da 1.1 trilyon liraya çıktığını belirtti.

Buğday fiyatlarıyla ilgili sürpriz gelişme! TMO'nun çiftçiye vereceği alım fiyatlarını eski müdür açıkladı

Buğday fiyatlarının kaç lira olacağı TMO'nun 2022 buğday alım fiyatlarını kaç liradan açıklayacağı merakla bekleniyor. Hindistan'ın buğday ithalatını yasaklamasından sonra iyice değer kazanan buğdayın yeni sezon alım fiyatını eski TMO müdürü açıkladı! İşte 2022 buğday alım fiyatları...

Türk müteahhitleri için Ortadoğu ve Afrika fırsatı!

TMB, '2021'in Başında Endişe ve Umut Bir Arada' başlığı ile İnşaat Sektörü Analizi Raporu'na göre Türk müteahhitleri Ortadoğu ve Afrika'da toplam 40'ar milyar dolarlık proje üstlenecek.

eskişehirli müteahhitleri Haberi

eskişehirli müteahhitleri


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Karacan, Eskişehirli müteahhitler, inşaat sektörü ve ilgili meslek kuruluşlarının temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.


AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, İl Başkanı Süleyman Reyhan, Ak Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Nevzat Önder ve AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Orhan Soydaş’ın da katıldığı programda konuşan Karacan, sektörün sorunlarını yakından bildiğini belirtti. Harun Karacan, “Şundan emin olunuz ki, 50 yıl sonrasını görerek yaptığımız planlama çerçevesinde sizlerle birlikte gerçekleştireceğimiz yatırımlar yapı sektörünün önünü açacak ve bu sektörel büyüme Eskişehir’e yeni ufuklar çizecek” dedi.


Eskişehir’de bugüne kadar sektör temsilcilerinin görüş ve önerilerinin hiçbir şekilde karşılık bulmadığını ifade eden Karacan, “Eskişehir için yeni bir ufuk çizdik. Dev projeler ortaya koyduk. Günü kurtarmak...