28 / 04 / 2024

Has Delta İncirli: Delta İncirli projesinin adı değişti!

Has Delta İncirli: Delta İncirli projesinin adı değişti!

Firma: Delta Proje

Proje: Has Delta İncirli

Delta İncirli projesinin adı Has Delta İncirli olarak değişti. Hafriyat aşamasında olan proje İmsa İstanbul Meşrubat Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm A.Ş'ye ait arazi üzerinde yükselecek.



Delta Proje İnşaat tarafından İstanbul Bahçelievler'de eski Coca Cola Fabrikası arazisi üzerine hayata geçirilen projede inşaat çalışmaları hafriyat aşamasında devam ediyor. 

Delta İncirli projesinin adı  Has Delta İncirli  olarak değişti. İmsa İstanbul Meşrubat Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm A.Ş'ye ait arazi üzerinde inşa edilen proje konut, dükkan ve otelden oluşuyor...

Has Delta İncirli projesinde inşaat alanı  66 bin 407 metrekare olarak belirlendi. 2019 yılı içinde teslim edilmesi öngörülen proje Özel JFK Hastanesi'nin hemen karşısında hayata geçiriliyor. 
 
E-5 karayolu üzerinde yer alan Has Delta İncirli projesi zemin üstünde ise 2 adeti 5 katlı; 2 adeti 6 katlı olmak üzere toplam 4 adet konut bloğu ve 1 adet 6 katlı otel bloğu olarak planlanıyor.  

Arsa alanı 12 bin 624 metrekare olarak açıklanan Has Delta İncirli  projesinde 96 konut, 56 dükkan ve 130 oda 260 yatak kapasiteli otel alanı bulunuyor. Projede blokların taban alanı ise 4 bin 981 metrekare. 

Birçok sosyal alana yer verilen Has Delta İncirli'de 516 araç kapasiteli otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness, spor alanları ve sauna mevcut.

 

Tel: 0212 554 29 00
Web: http://deltayatirimholding.com

 

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön