28 / 04 / 2024

Haşim Işcan Kültür ve Sanat Merkezi yenilendi!

Haşim Işcan Kültür ve Sanat Merkezi yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Haşim Işcan Kültür ve Sanat Merkezi 'nin başta dış cephe kaplaması ve izolasyon sorunları olmak üzere tespit edilen kusurlarını bedelsiz olarak tamamlattı




Büyükşehir Belediyesi, Haşim İşcan Kültür ve Sanat Merkezi'nin başta dış cephe kaplaması ve izolasyon sorunları olmak üzere tespit edilen kusurlarını bedelsiz olarak tamamlattı Haşim İşcan Kültür Merkezi'ne dış cephe ısı yalıtımı da sağlayan 'mantolama' sistemi ile kaplandı. Haşim İşcan Kültür ve Sanat Merkezi, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Metro Properties Gayrimenkul Yatırım A.Ş. arasında 21.11.2003 tarihinde imzalanan sözleşmeye istinaden inşa edilmiş, inşaatın kesin kabulü 11.07.2008 tarihinde yapılmıştı. Merkez daha sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın kullanımına verilmişti. 


Yüklenici firma tamamladı Haşim İşcan Kültür ve Sanat Merkezi'nde ortaya çıkan kusurlar; Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından belirlenerek, "teminat iadesi" talebinde bulunan yüklenicisi firmaya bildirilerek; eksik ve kusurların giderilmesini takiben teminatların iade edileceği belirtildi.


Antalya İleri


Geri Dön