11 / 05 / 2024

Hatay tahliye ediliyor! Ücretsiz otobüs seferleri başladı! Başvuru ekranı açıldı!

Hatay tahliye ediliyor! Ücretsiz otobüs seferleri başladı! Başvuru ekranı açıldı!

Havayolu ve otobüs bileti rezervasyon şirketi Obilet, Hatay deprem bölgesinden uzaklaşmak isteyenler için ücretsiz tahliye otobüsünü tanıttı. Online başvuru yapan vatandaşlar, Obilet sponsorluğunda ücretsiz otobüs seferleri ile bölgeden ayrılabiliyor. Afet bölgesinden ücretsiz tahliye otobüsü başvur



6 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 04:17'de Kahramanmaraş'ta 7,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Pazarçuk olan depremde şimdiye kadar 22 bin 327 kişi öldü, 80 bin 278 kişi yaralandı. Suriye'den Ankara'ya kadar birçok bölgede hissedilen depremin ardından saat 13.25'te meydana gelen artçı sarsıntıya Ekinözü merkezli 7.5 büyüklüğünde bir deprem daha eklendi.

DEPREM BÖLGESİNDEN ÜCRETSİZ TAHLİYE!

Afetten kurtulan ve evlerini kaybeden vatandaşlar, uzak akrabalarını ziyaret etmekte zorlanıyor. Çünkü ulaşım sıkıntısı nedeniyle deprem bölgesinden otobüsle çıkmak çok zor. Konuyu araştıran bilet rezervasyon şirketi Obilet, depremzedeler için ücretsiz tahliye otobüs seferleri düzenleyeceğini duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Instagram ve Twitter'da paylaşılan bilgilere göre Obilet, depremzedeler için Hatay'dan otobüs kaldırmaya başladı. Tahliye otobüsüne katılmak için Obilet tarafından sağlanan "Deprem Alanı Tahliye Başvuru Formu"ndan başvuruda bulunabilirsiniz.

DEPREM BÖLGESİNDEN AYRILMAK İSTEYENLER BAŞVURABİLİR

Tahliye otobüslerinin organizasyonu Emre Durmuş ve BaBaLa TV ekibi ile birlikte gerçekleştirilecek. Obilet, tahliye otobüslerinin ilk seferlerini ise 9 Şubat 2023 Perşembe günü gerçekleştirdi. Obilet'in sosyal medya hesapları üzerinden aktardıklarına göre, Hatay'dan saat 22.00 ve 23.59'da iki otobüs seferi ücretsiz yapıldı.

'Deprem Bölgesi Tahliye Talebi' formu için ad-soyad, telefon numarası, kaç kişilik yer talep edildiği ve nereden nereye gidilmek istendiği gibi bilgiler talep ediliyor.

DEPREM BÖLGESİ TAHLİYE TALEBİ BAŞVURU FORMU İÇİN: http://deprem-tahliye.obilet.com/230373023552951

Dikkat!..Dikkat!..E-Devlet'e giriş yapın! 700 TL parayı tıkır tıkır alın!
Aile Bakanlığı'ndan flaş açıklama! Kimliği ile giden 600 TL parayı kapacak! 
Emeklilerin aklını başından alan son dakika haberi! Peş peşe açıkladı! Duyan emekli rahat bir oh çekti!

Geri Dön