27 / 04 / 2024

Başvuru ekranı açıldı! KPSS'siz işçi alımı yapılıyor

Başvuru ekranı açıldı! KPSS'siz işçi alımı yapılıyor

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) çeşitli meslekler üzerinden personel alımı sürüyor. İŞKUR üzerinden 8 bin 500 TL maaşla eleman aranmakta. KPSS’siz on binlerce kadın ve erkek istihdam edilecek. Alım yapılacak meslekler ve başvuru şartları da netleşti. İşte ayrıntılar...



İŞKUR personel alımı yapacağını açıkladı. Ortalama 50 binden fazla yapılacak olan personel alımında özel sektör olduğu için KPSS şartı aranmıyor. Ancak bazı kamu kurumları da İŞKUR üzerinden personel alım ilanlarını yayımlamakta. Bu ilanlar için KPSS şartı gerekiyor. İŞKUR personel alım şartları şu şekilde duyuruldu:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön