03 / 05 / 2024

Hatay Yayladağ'a yeni yol!

Hatay Yayladağ'a yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Yayladağı ilçesine bağlı Karacurun Mahallesi yolunda çalışmalara başladı.




Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Yayladağı ilçesine bağlı Karacurun Mahallesi yoluna stabilize çalışmalarına başladı.


HBB’DEN KARACURUN MAHALLESİ YOLUNA STABİLİZE ÇALIŞMASI 


Olumsuz hava koşullarında çukurlaşan ve çamurlaşan yollarda stabilize çalışmaları başlatarak halkın daha temiz ve daha sağlıklı bir ortamda ulaşım yapmalarını hedefleyen HBB ekipleri, Yayladağı ilçesine bağlı Karacurun Mahallesi yolunu kullanılabilir hale getirmek amacıyla çalışmalarını hızlandırdı. Şiddetli yağışlarla yıpranan yolu en kısa süre içerisinde daha düzgün hale getireceklerini bildiren ekipler, çalışmalarının tamamlanması ile mahalle sakinlerinin ulaşımlarının kolaylaşacağını bildirdi.


HBB’NİN YOL ÇALIŞMALARI İL GENELİNDE DEVAM EDECEK 


İl genelinde çalışmalarını sürdürerek halkın daha güvenli ulaşım yapmalarını sağlamaları adına çalışmalarına ara vermeden devam eden HBB ekipleri, yol çalışmalarının il genelinde devam edeceklerinin altını çizdi.



Hatay Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön