29 / 04 / 2024

Hatchback fiyatına SUV otomobil fırsatı! Hyundai, Bayon fiyatlarını adeta dibe çekti!

Hatchback fiyatına SUV otomobil fırsatı! Hyundai, Bayon fiyatlarını adeta dibe çekti!

Hyundai, Bayon fiyatlarını resmen dibe çekti. Peki Kompakt SUV formundaki otomobillerden birisi olan Hyundai Bayon'un fiyatları ne kadar? İşte son dakika Hyundai Bayon fiyatları...



Hyundai'nin kompakt SUV segmentindeki güçlü temsilcileri arasında yer alan Bayon, Türkiye yollarında boy göstermeyi sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Hyundai Bayon, kent içi kullanımı ve aileler için ideal bir tercih olmayı hedefleyen özellikleriyle ön plana çıkıyor. 

Teknolojioku'dan Ufuk Tufan'ın haberine göre, en çok otomobiller arasında başı çeken Hyundai Bayon'un Türkiye'deki fiyatları oldukça çekici bir seviyede başlıyor. Yine verilen detaylara göre, modelin baz donanım seviyesi, 100 beygir gücünde olan 1.4 litrelik benzinli motor ve manuel şanzımanla beraber 915 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Yine aktarılan bilgilere göre söz konusu bu fiyat, kompakt SUV arayanlar için oldukça rekabetçi bir seçenek şeklinde de dikkat çekiyor.

Hatchback fiyatına SUV otomobil fırsatı! Hyundai, Bayon fiyatlarını adeta dibe çekti!

HYUNDAİ BAYON FİYATLARINI RESMEN DİBE ÇEKTİ

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Hyundai Bayon'un tasarımı, şehir içinde ve şehir dışında sürüş yaparken fark yaratmayı hedefliyor. Paylaşılan bilgilere göre, geniş ve kendine güvenen ön ızgara tasarımı, aracın dinamik ve sportif bir görünüme sahip olmasını da sağlıyor. 

Aktarılan bilgilere göre ayrıca, 411 litrelik bagaj hacmi ile dikkat çeken Hyundai Bayon, ailelerin ve aktif yaşam tarzına sahip kullanıcıların ihtiyaçlarına da yanıt veriyor. Ayrıca söz konusu bu bagaj hacmi, alışverişlerden, seyahatlere kadar birçok farklı amaç için ideal bir alan sunuyor.

Ayrıca Hyundai Bayon'un iç mekanı, modern ve kullanıcı dostu bir tasarımıyla da dikkat çekiyor. Verilen bilgilere göre, yüksek kaliteli malzemeler ve ergonomik kontroller, sürücü ve yolcuların konforunu da artırıyor. Ayrıca, Apple CarPlay ve Android Auto gibi son teknoloji bağlantı özellikleriyle bilgi ve eğlence sistemleri güncel ve kullanışlı bir deneyim de sağlıyor.

Söz konusu araç, 100 beygir gücündeki benzinli motoruyla hem şehir içi hem de uzun yol sürüşlerinde tatmin edici bir performans sağlamayı hedefliyor. Yakıt ekonomisi ve çevre dostu teknolojileri ile de ekonomik bir sürüş deneyimi sunan Bayon'un Eylül 2023 fiyatları yeni bir araç sahibi olmak isteyenler tarafından da merak ediliyor. 

HYUNDAİ BAYON EYLÜL 2023 FİYATLARI

1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Manuel
Fiyatı: 915 bin TL

1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Otomatik
Fiyatı: 950 bin TL


1.4 MPI 100 PS Style Benzin Otomatik
Fiyatı: 1 milyon 5 bin TL

1.4 MPI 100 PS Elite Benzin Otomatik
Fiyatı: 1 milyon 110 bin TL

1.0 T-GDI 100 PS Style Benzin DCT
Fiyatı: 1 milyon 75 bin TL

Hyundai i20 yenilenerek Türkiye'de satışa sunuldu! İşte Hyundai i20 Eylül 2023 fiyat listesi

Hyundai Eylül 2023 fiyat listesi: Hyundai i10, i20, Kona, Bayon, Elantra, Tucson, Santa Fe fiyatları peş peşe açıklandı

Hyundai Elantra fiyatları düşüyor! Güncel fiyatlara bakan bir daha bakıyor! İşte Elantra Eylül 2023 fiyatları!


Geri Dön