29 / 04 / 2024

Hayat Meritlife satılık!

Hayat Meritlife satılık!

Firma: Dekon İnşaat

Proje: Hayat Meritlife

Dekon İnşaat girişimi ile hayata geçirilen Hayat Meritlife satılık daire fiyatları 2+1'ler için minimum 335 bin liradan başlangıç gösteriyor.




1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerini içeren  Hayat Meritlife  projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir bölgesinde yükseliyor.  Dekon İnşaat  imzası taşıyan Hayat Meritlife satılık daire fiyatları 'na haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.


Hayat Meritlife 2 blok halinde tasarlandı. 4 bin 733 metrekare alan üzerine yayılan Hayat Meritlife satılık daire fiyatları şöyle: 


Hayat Meritlife satılık daire fiyatları: 


2+1 daireler 335 bin liradan;

3+1 daireler 455 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Hayat Meritlife satılık!


Toplam 138 konuttan meydana gelen Hayat Meritlife ödeme planı ile ilgili şu bilgiler mevcut: 


Hayat Meritlife projesinin ödemelerinde banka kredisinden yararlanılabiliyor ancak bunun öncesinde yüzde 25'lik tutar peşinat olarak ödeniyor. Hayat Meritlife satılık konutlar ile ilgili olarak 0216 364 71 00 - 01   numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.


Hayat Meritlife ne zaman teslim edilecek? 


Hayat Meritlife projesi hemen teslim durumunda. Projede çocuk parkı,yüzme havuzu, sauna, fitness salonu  tenis kortu gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


Hayat Meritlife projesi  Optimum AVM'ye, Bilfen Ataşehir'e, Doğa Koleji 'ne, Yeditepe Üniversitesi 'ne, Meydan AVM 'ye yakın lokasyonu ile dikkat çekiyor. 



Telefon: 0216 364 71 00 - 01   

Web Adresi: http://www.hayatmeritlife.com  

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön