28 / 04 / 2024

Hayat Sultanbeyli satılık!

Hayat Sultanbeyli satılık!

Firma: Kaynak Yapı

Proje: Hayat Sultanbeyli

İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli'de inşa edilen Hayat Sultanbeyli satılık daire bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...



3 bloktan meydana gelen  Hayat Sultanbeyli  projesi, İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli'de inşa ediliyor. Hayat Sultanbeyli satılık daire bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Kaynak Yapı projesi olarak yaşama geçirilen Hayat Sultanbeyli'de toplamda 72 adet konut yer alıyor. Hayat Sultanbeyli satılık daire bilgileri için haberimizi okumanız yeterli.


Blokların 6 ve 12 katlı olarak tasarlandığı Sultanbeyli Hayat'ta konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildi. Hayat Sultanbeyli satılık dairelerin bilgilerine haberimizde yer veriliyor.


Dairelerin 140 metrekare ile 206 metrekare arasında değişen fiyatlara sahip olduğu Hayat Sultanbeyli Evleri'nde teslimler Eylül 2013'te yapılacak. Hayat Sultanbeyli satılık daire bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.


Konut sahibi olmak için anlaşmalı bankadan temin edilen banka kredisinin kullanıldığı Hayat Sultanbeyli satılık daire fiyatları 175 bin TL'den başlayarak değişiyor.


Telefon:216 650 92 92

Web Adresi: http://www.kaynakyapi.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön