30 / 04 / 2024

Hayat Meritlife teslim tarihi!

Hayat Meritlife teslim tarihi!

Firma: Dekon İnşaat

Proje: Hayat Meritlife

Ataşehir Hayat Meritlife teslim tarihi olarak konut teslimlerinin hemen yapıldığı bilgisi veriliyor. Hayat Meritlife projesi Dekon İnşaat tarafından Ataşehir' de hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar 335 bin liradan başlıyor...



Hayat Meritlife projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir bölgesinde  Dekon İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.  Hayat Meritlife  teslim tarihi olarak konut teslimlerinin hemen yapıldığı belirtiliyor.


Hayat Meritlife Ataşehir Evleri' nin arsa alanı 4 bin 733 metrekare olarak belirlendi. Ataşehir Hayat Meritlife projesi 16 katlı 2 blok halinde yükseliyor. 


Ataşehir Hayat Meritlife Evleri'nde 138 adet konut yer alıyor. Ataşehir Hayat Meritlife'ta satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Hayat Meritlife teslim tarihi!


Hayat Meritlife teslim tarihi: Projede yer alan dairelerin anahtar teslimleri hemen yapılıyor.


Konut satışlarının devam ettiği Hayat Meritlife Ataşehir'de çocuk parkı, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, televizyon odası ve kafeler gibi sosyal donatılar alıcılarına sunuluyor.


Ataşehir Hayat Meritlife fiyat listesi!


2 oda 1 salon daireler 335 bin liradan ve 3 oda 1 salon daireler ise 455 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Hayat Meritlife Evleri'nden konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 25 peşinat ödemesi yapılarak kalan tutar için banka kredisi ile taksit yapma imkanı bulunuyor.


Hayat Meritlife projesi Yeditepe Üniversitesi'ne, Optimum AVM'ye, Bilfen Ataşehir'e, Doğa Koleji'ne, Meydan AVM 'ye yakın konumda yer alıyor.


Hayat Meritlife nerede?

Ataşehir Hayat Meritlife adres: Elalmış Cad. Server Sok. No: 2/6 Şerifali çiftliği Ataşehir/İstanbul


Hayat Meritlife teslim tarihi!


Hayat Meritlife iletişim bilgileri!

Telefon: 0216 364 71 00 - 01   

Web Adresi: www.hayatmeritlife.com  


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön