27 / 04 / 2024

Hayat Park İstanbul evleri!

Hayat Park İstanbul evleri!

Firma: Bayrak Alkan ve Atamer iş ortaklığı

Proje: Hayat Park Halkalı

Hayat Park İstanbul evleri satılık daire fiyatları 200 bin TL'den başlıyor. Halkalı'da konumlandırılan Hayat Park İstanbul Evlerinde yüzde 25 peşinat veriliyor, kalan kısım banka kredisi kullanılarak taksitlendiriliyor...



114 adet daireden meydana gelen Hayat Park projesi İstanbul'un Halkalı bölgesinde hayata geçiriliyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daire seçeneklerinin sunulduğu Hayat Park İstanbul Evleri projesinde satışlar devam ediyor.


Atamer iş ortaklığı ve Bayrak Alkan girişimi ile inşa edilen Hayat Park İstanbul Evleri 2 blok olarak yükseliyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon daireler 112 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 141 metrekare alana sahip. 


 Hayat Park İstanbul evleri!


Halkalı Hayat Park İstanbul Evlerinde daireler minimum 200 bin TL'den başlıyor. Hayat Park İstanbul Evleri 'nde sauna, fitness, kapalı otopark, yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklarda mevcut durumda. 


Hayat Park'da yüzde 25 peşinat veriliyor geriye kalan daire bedeli ise banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksitlendiriiyor. Hayat Park İstanbul ulaşım bilgileri şöyle:


Hayat Park İstanbul Halkalı ulaşım:


Hayat Park İstanbul adres: Halkalı Merkez mah. Basın Ekspres Yolu Avrupa Konutları Karşısı Eski Bağlar sok. No: 6-1 Küçükçekmece İSTANBUL 


  Hayat Park İstanbul evleri!


Telefon: 0212 470 4 111

Web adresi:www.hayatparkistanbul.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön